.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Дали го иска :?

Привет приятели Значи имам една приятелка на 16,5 години..аз съм малко по голям,но както и да е.Като ме разбере,че съм се прибрал в града ни само ме кара да излизамe на кафе . Аз ок изпълнявам j желанието . Но последните пъти само ми разправя за нейните приятелки на нейните години колко мн секс правят.И мн ми е трудно да я разбера иска ли и ние да правим и как тайно да я подпитам .

Супер фен Аватара на paradosou
    Хм... а щом си с такъв ник гаргара ли си правиш с нас? xD

Еми не...просто преди 5 г. съм се регистрирал и чак ся пиша а иначе не помня що така съм се писал

Супер фен Аватара на Pug_306
    Е питай я направо ... какво има да го умуваш. Натискаш я, тя ако иска няма да се дръпне!

Не я натискай както Pug_306 казва. Просто като започне да говори по тази тема ти я подпитай леко дали иска и тя така. А дали пък не се възмущава, че го правят на тази възраст? Просто се опитай да обърнеш разговора в насоката, в която искаш.

Е ако не я натисне няма как да разбере

Еми кажи й, че си пробвал приятелките и колкото и секс да са правили, са като рендета, но имаш техники, които би показал само на най-отдадените и ако иска да ги смае с опит, да си легне с тебе (примерно

Когато стане на 16,8 години ѝ кажи,че ти имаш приятели на твоята възраст,които също го правят често,но за разлика от тебе,не се притесняват да говорят свободно за секс и не са толкова задръстени,че да не могат да разберат кога едно момиче изпитва сексуално привличане.
    От друга страна може да ѝ кажеш,че докато не стане на 16,11.3433(три в период) години,изобщо не би си помислил да я чукаш.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Вие сте много зле! Жена никога няма да каже директно че иска секс, дори да е мега подмокрена и да го иска! Тя работата е ясна! Най-добрия начин да се провери е автора да я покани насаме на закътано и просто да "опита вратата" и ако е отключено, поддава и няма съпротива - да влезе ! Толкова е просто!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може просто така да го е казала

Бейби_Бейби ше та изам !

Цитирай Първоначално написано от vliza_nejno Виж мнението
    Бейби_Бейби ше та изам !
    Поредната селска пръчка на хоризонта !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Вие сте много зле! Жена никога няма да каже директно че иска секс, дори да е мега подмокрена и да го иска! Тя работата е ясна! Най-добрия начин да се провери е автора да я покани насаме на закътано и просто да "опита вратата" и ако е отключено, поддава и няма съпротива - да влезе ! Толкова е просто!
    i az mislq taka +

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от like_a_diamond Виж мнението
    i az mislq taka +
    Ей, една жена да ме подкрепи .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си