- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първи път
Тa тaкa aз съм девственa и съм почти нa 16. Искaм дa не съм. Чудя се дaли дa не се отворя сaмa с четкa зa зъби. Или дa го нaпрaвя с нaй-добрaтa ми приятелкa и тя е девственa. По принцип искaм първия път дa е с момче, но си нямaм гaдже. Aко го нaпрaвя с момиче ще се зaчитa ли или още ще се водя кaто девственa.
Стига глупости,да не си посмяла,не че ти давам наклон над живота но не ставай нелепа 16 годишна си , като станеш на 20 ще се гордееш че си правила такива глупости ли ? Ако толкова много искаш да се отвориш ползвай пръсти но не използвай предмети,познавам момичета отворили се с маркер айде моля ти се повдига ми се от такива индивиди ако за теб това е нещо свещенно не говори такива глупости.
опитай с приятелката, първо се целувайте, за да се настроите...после опитайте с пръсти една на друга....ако искате може и орална...( не забравяй да пратиш снимка)
BeeingCreepyCute не съм аз виновен...приятелтите в училище (повечето) говорят само подобни неща....или какво пор*о са гледали.....не ми се искаше да ги знаех.... *sad faceing *cry *tap „пусни“
Аз ве отворих с дистанционното на телевизора !
probvai da mi hvanesh kura i da se otvorish