.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: първи път

wasd
    Guest

първи път

Тa тaкa aз съм девственa и съм почти нa 16. Искaм дa не съм. Чудя се дaли дa не се отворя сaмa с четкa зa зъби. Или дa го нaпрaвя с нaй-добрaтa ми приятелкa и тя е девственa. По принцип искaм първия път дa е с момче, но си нямaм гaдже. Aко го нaпрaвя с момиче ще се зaчитa ли или още ще се водя кaто девственa.

Цитирай Първоначално написано от wasd Виж мнението
    Тa тaкa aз съм девственa и съм почти нa 16. Искaм дa не съм. Чудя се дaли дa не се отворя сaмa с четкa зa зъби. Или дa го нaпрaвя с нaй-добрaтa ми приятелкa и тя е девственa. По принцип искaм първия път дa е с момче, но си нямaм гaдже. Aко го нaпрaвя с момиче ще се зaчитa ли или още ще се водя кaто девственa.
    Пробвай с метла.

Стига глупости,да не си посмяла,не че ти давам наклон над живота но не ставай нелепа 16 годишна си , като станеш на 20 ще се гордееш че си правила такива глупости ли ? Ако толкова много искаш да се отвориш ползвай пръсти но не използвай предмети,познавам момичета отворили се с маркер айде моля ти се повдига ми се от такива индивиди ако за теб това е нещо свещенно не говори такива глупости.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Утвори се с пастата за зъби

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Утвори се с пастата за зъби
    Ти с кутия латекс ли се отвори?

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Ти с кутия латекс ли се отвори?
    абе я духай бе

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    абе я духай бе
    нали ти я супаш духата?

опитай с приятелката, първо се целувайте, за да се настроите...после опитайте с пръсти една на друга....ако искате може и орална...( не забравяй да пратиш снимка )

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сега ще се намери някой чичко да те отвори.

Цитирай Първоначално написано от alex_weed Виж мнението
    опитай с приятелката, първо се целувайте, за да се настроите...после опитайте с пръсти една на друга....ако искате може и орална...( не забравяй да пратиш снимка )
    За момче на 13 знаеш доста за лесбийството. Поздравления!

Цитирай Първоначално написано от Gcorleone Виж мнението
    Стига глупости,да не си посмяла,не че ти давам наклон над живота но не ставай нелепа 16 годишна си , като станеш на 20 ще се гордееш че си правила такива глупости ли ? Ако толкова много искаш да се отвориш ползвай пръсти но не използвай предмети,познавам момичета отворили се с маркер айде моля ти се повдига ми се от такива индивиди ако за теб това е нещо свещенно не говори такива глупости.
    Ти като стана на 16 гордееше ли се с факта, че си се отворила на 12?

BeeingCreepyCute не съм аз виновен ...приятелтите в училище (повечето) говорят само подобни неща....или какво пор*о са гледали.....не ми се искаше да ги знаех.... *sad faceing *cry *tap „пусни“

gamena96111
    Guest
    Аз ве отворих с дистанционното на телевизора !

nechuvan1488
    Guest
    probvai da mi hvanesh kura i da se otvorish

ми обади ми се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си