.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Миличко, препоръчвам ти първите седмица-две да катериш пътечката под наклон на средна скорост, тоест да е ходене, ама не бавно. Нещо като 6-7 км/ч. Колко точно наклон ми е трудно да ти кажа, ама да усещаш, че си под наклон и леко напрежение в дупето. Пътечката би трябвало да е осезаемо вдигната.
    20 до 40 минути.
    Свикни с усещането, аз тези дни ще ти напиша нещо като програма, ако искаш?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    аз тези дни ще ти напиша нещо като програма, ако искаш?
    хахаха
    ще ми напишеш ли и на мен плс

Мега фен
    Миличко, препоръчвам ти първите седмица-две да катериш пътечката под наклон на средна скорост, тоест да е ходене, ама не бавно. Нещо като 6-7 км/ч. Колко точно наклон ми е трудно да ти кажа, ама да усещаш, че си под наклон и леко напрежение в дупето. Пътечката би трябвало да е осезаемо вдигната.
    20 до 40 минути.
    Свикни с усещането, аз тези дни ще ти напиша нещо като програма, ако искаш?
    Препоръчваш и да си плати, за да ходи ?
    То ходенето е безплатно, ако не го знаеш.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Препоръчваш и да си плати, за да ходи ?
    То ходенето е безплатно, ако не го знаеш.
    то е безплатно, ама е по-яко да дадеш 250 лева за годината и да се тагваш в ПУЛС Фитнес 3 пъти седмично, отколкото да кажеш, че си ходила 5 км в планината...

алекс_вийд, кат си на 10 къв ти е филма с тая трева бе, пичага :Д ахахахах Ако тръгнеш от рано с момиче на фитнес, ще се контузиш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    то е безплатно, ама е по-яко да дадеш 250 лева за годината и да се тагваш в ПУЛС Фитнес 3 пъти седмично, отколкото да кажеш, че си ходила 5 км в планината...

алекс_вийд, кат си на 10 къв ти е филма с тая трева бе, пичага :Д ахахахах Ако тръгнеш от рано с момиче на фитнес, ще се контузиш.
    Аре стига, де.
    Къде ще намериш баир в града, например? Ама с як наклон, за да усетиш напрежение? Тя и без това вероятно ще си вземе месечна карта с намаление за студенти, какво я бърка първите 3-4 пъти да е на пътеката само и после на мине и на тежести?

Мега фен
    Къде ще намериш баир в града, например?
    Ама с як наклон, за да усетиш напрежение?
    Мога да ти гарантирам, че в квартала ми има един баир, който ще го изкачиш веднъж и ще ти се иска да умреш след това.
    А винаги може да изкачва стъпала на блок, дори да е на 3 етажа върши работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си