.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Че ти с толкова ориз ако вземеш едно пилешко месо, малко подправки и сосове знаеш ли какво хубаво къри можеш да си спретнеш (да не говорим за къри вурстчета с варен ориз). Само достатъчно бира да имаш.
    може би имаш предвид къри с ориз (оризът не е съставна част от рецептите за самото къри)

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    може би имаш предвид къри с ориз (оризът не е съставна част от рецептите за самото къри)
    Е точно де. Пиле с къри и варен ориз.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Е точно де. Пиле с къри и варен ориз.
    няма проблеми, имах предвид, че има разлика между подправката "къри" и ястията "къри", които в повечето случаи съдържат подправката къри, затова се зачудих какво точно имаш предвид, защото оризът обикновено не е съставна част в рецептите за самите ястия къри - сега вече е ясно

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    няма проблеми, имах предвид, че има разлика между подправката "къри" и ястията "къри", които в повечето случаи съдържат подправката къри, затова се зачудих какво точно имаш предвид, защото оризът обикновено не е съставна част в рецептите за самите ястия къри - сега вече е ясно
    Аз пък като гледам рецептите, и като съм пътувала кърито винаги са го сервирали с ориз.
    ?!?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз пък като гледам рецептите, и като съм пътувала кърито винаги са го сервирали с ориз.
    ?!?!
    да, нямам нищо против, но обикновено оризът го сервират като отделно сготвена гарнитура, т.е. не е част от рецептите за самото ястие къри, виж картинките тук: https://www.google.bg/search?q=Curry...w=1280&bih=846

виж как оризът е сготвен отделно от кърито, макар и поднасян като гарнитура към него, въпросът ми беше дали става въпрос за класическо къри ястие или за някаква друга рецепта с подправката къри
    Последно редактирано от npp : 09-23-2015 на 23:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си