- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отново на даскало
Здрасти хора! Направих тази темичка, защото наближава 15ти септември. На вас ходи ли ви се вече на училище или искате ваканцията да продължи? Кой клас ще сте? Какво е първото нещо, което искате да направите щом отидете на даскало? Приготвихте ли се? Купихте ли дрехи, тетрадки, бележници и други боклуци? Какви оценки мислите, че ще получите горе-долу, тази година?
Пишете каквото ви дойде на ума свързано с училището. Пожелавам ви много шестици и хубаво да затапите злобните кифли.
![]()
Не ми се ходи.Не, че не ми се учи, просто хората в моето училище товарят доста, както и учителите. Все още не съм си купила нищо. Винаги 1 ден преди 15 ходя на пазар за тетрадки, други училищни способия, дрехи, фризьор. Само обувките си ги поръчвам по-рано от нета. Мисля, че успехът ми може да бъде по-нисък от миналата година ( 5,79.. Баси тъпото), защото наскоро имах много неприятни случки, събития и проблеми, но пак ще залягам над учебниците.
П.П: 10кл. ще съм.
1. Здравей и на теб
2. Подкрепям това че я направи!
3. Не не ми се ходи, но вкъщи е скука...
4. Ще съм 7-ми (при гадните матури)
5. Харесвам едно момиче и си мисля за нея цяло лято.... (искам да я видя) и да си направя бъзик с класната
6. Емоционално не
7. Само тетрадки
8. Надявам се хубави(искам да кандидатствам в 1-ва немска)
9. Благодаря и на теб!!!
ПОДКРЕПЯМ ТЕМАТА!!! Трябва да се правят такива, а не как някой го изнасилила майка му....
Здравейте и от мен. На училище НЕ ми се ходи. То е логично. Единствено ми се ходи, заради някой хора, но на базата на всички останали, които искам да пребия, са нищо. Тетрадки имам от миналата година, а учебници не ползвамУча си уроците веднъж в месеца, когато искам да ме изпитат по даден предмет и да изкарам оценка, а в такъв случай карам някой от групата във фейсбук на класа да ми прати снимка на дадения урок. Първото нещо, което ще направя когато отида на училище е да поздравя класната и да и кажа, че тази година ще я изчукам на катедрата.
Аз се отказах от училището,съжалявам само че не го направих по-рано.
Здравейте и от мен. Ами да, ходи ми се вече. Ще съм 11 клас. Купих си дрехи, обувки, ходих на фризьор, а учебници, тетрадки и бележник- в понеделник. Оценките, както всяка година ще са ми ниски на входните, а по-нататък ще се оправят, но не мисля, че ще си запазя миналогодишния успех.
Здравейте, и не, не ми се ходи изобщо. Ще бъда в 11 клас и ми се скапва настроението като се сетя че скоро ще завърша. Имам униформи дрехи и т.н. Ще продавам старите учебници и имам от кой да взема нови. Ще видим как ще е успехът, по всяка вероятност ще се боря за 6,00. Пада ми настроението защото ще се проваля по физическо на входните ии учителя се заяжда с мен и ФАК. По другите предмети ще проеобладават специални и съвсем малко общообразователни. Очаква се тежка година.
Този 15 септември ще бъде доста особен за мен, като знам, че за първа година няма да съм в двора на училището и да се видя със съученици и учители.![]()
Пожелавам ви една успешна учебна година, особено на дванадесетокласниците!![]()
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Здрасти..
Е, утре е първия учебен ден, въобще не съм готова, дори не съм си купила тетрадки и други учебни принадлежности още. Не зная и какво да облека... На всичкото отгоре ще съм осми клас и се притеснявам от това какви идиоти ще са в моя клас, в новото даскало.Мисля, че успехът ми тази година ще е към 6, понеже съм в Немска и обожавам езиците...надявам се да се справя. За входните не ми се мисли!! От 15 юни насам съм прочела малко разкази, стихотворения..повече четох неща, които аз искам да чета, а не такива, които училището ме задължава...
Ако можеше да върна времето с два месеца назад...абе да ви кажа, пак щях да съм на същото дередже!
Късмет утре.... *плаче*
^^
Не се заблуждавай! На мен (както и на повечето) не ми липсва.
badbitchfrommissisipi в първа немска ли си? Защото аз мисля да кандидатствам там...
Честит първи учебен ден, приятели! Пожелавам ви една страхотна 2015-2016 учебна година! Със все повече приятели да се движите, много шестици, забавни моменти и усмивки!![]()
Малко късно пиша ама да ходи ми се на даскало, обзавела съм се с дрешки и другите там работи. Иначе съм 6 клас и се боря за отличен успех ама не съм зубърка. Умна съм си хихи![]()
http://www.teenproblem.net/forum/sho...89%D0%B5/page2 Сладурке, тук ми се обясняваш и се заяждаш, ама пускаш същата тема, нали?! -.-
Нямам търпение за училище. :Д