- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
therichbitch, а с оплакване и мрънкане по-лесно ли се намира работа? Естествено, че човек се сблъсква с много спънки, често пъти работодателите са крайно некоректни и т.н и т.н. Ама какво? Да не пробваме, щото не сме в идеалния случай?
Галаксина си се заяжда във всяка възможна тема и това си е.
Това да искаш стабилност не знам как го свърза с наглост. Естествено е да искам стабилност от мъжа си. От кого да я искам, ако не от него?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
От себе си?
Подобно на твоето мислене визирах преди няколко стр, когато Ина ме пита къде съм ги видяла търсещите перспективен. Ти говориш за капацитета в бъдеще да допринесе за финансовата ти стабилност.
Визираш крайни случаи- не знам някой да е споменал за парите на мама или тате в темата или пълните нехранимайковци, които да издържаш.
Има достатъчно мъже, които ще се развиват, ще си работят, т.е. не попадат в горните групи, но няма да притежават други качества, които наистина да ги изстрелят в професионален план и респективно няма да имат възможност да покриват и р-ди за дрешки. Та гледат си се "бонусните" качества (=/= от потенциал), които ще го направят печеливш избор. Индиректен интерес е просто.
Последно редактирано от therichbitch : 10-08-2015 на 21:39
О, явно сте останали с впечатление, че аз съм от тези хора, които по цял ден си почиват, но настояват мъжа да се скъсва от работа, за да им купува подаръци. Ми не, съжалявам, ако не съм се изяснила достатъчно ясно. Разбира се, че разчитам на себе си. Но ние сме семейство, мислим за двама. Стабилността е взаимна, тя не е просто мое изискване към него. Аз смятам, че всеки човек има нужда от стабилност. Естествено е човек да разчита на себе си, това някак си, даже не го смятам за нужно да се споменава. Но в сериозната връзка, която имам, ми е хубаво да знам, че има рамо, на което да се облегна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5