- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Грозния ето тук не съм съгласен с теб..точно за тва става въпрос в темата,че вече не живеем в онова време.Жените искат да могат и да се развиват а не да са просто домакини..дори аз не искам жена ми да просто домакиня искам заедно равнопоставено да се борим за връзката си...аз също се кефя да правя някви неща в дома си чистене,подрежадане и прочие...всички тея отговорности във връзка отново са общи.Тея неща са отживелица.Жената трябва да ти е огледало ,както и ти на нея и да не се питаш постоянно дали тя би направила това или онова за мен...а това воъбще не се ограничава само с домакинстването..тя не ми е слугиня..
Пантера воъбще не говорех за единият секс...дори не говорех специално за жените,а затва,че от неговото положение шансът да ти бъде обърнат внимание е много малък..и това ,че някой хора никога не са имали този проблем в живота си..и без да се поставят на мястото на другия е лесно да се съдиВсъщност това е проблема на обществото,че никои не се поставя на чуждото място ...всички ние забравяме,че можехме да сме там...и тогава не бихме съдили за нещата толкова едностранно...
Колкото до безусловната любов...аз мисля ,че освен нея друга май няма..ДА в тоя извратен и изкривен свят тя трудно вирее..но трябва да се стремим към нея поне тези, които осъзнават съществуването и...да трудна е..почти невъзможна в материалният свят...но ако двама души са на едно ниво на развитие и израстване това си е съвсем възможно нещо.. но права си това е друга тема...и не е за тук.Но го казах защото всички избягват това ,че на първо място е това да си другия,важните сте вие двамата и това което има между вас и никой друг не ви кара се чувствате по същият начин ...и чак след това нещата от битовизма....но нещата от живота се слагат на първостепена позиция и това разяжда всичко и почва да ми мяза на няква сделка а не на връзка.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Е, добър ден. И чак пък безусловна любов... Любовта не е нищо повече от химични реакции в мозъка. Другото са красиви измислици от приказките и отдавна не са приложими в реалния живот. Това, за което говориш, могат да го "изпитат" само някакви отчаяни от живота нещастници, които са срещнали такива като тях или някой нормален се е смилил над тях, и се хващат като удавник за сламка.