Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
Колкото до безусловната любов...аз мисля ,че освен нея друга май няма..ДА в тоя извратен и изкривен свят тя трудно вирее..но трябва да се стремим към нея поне тези, които осъзнават съществуването и...да трудна е..почти невъзможна в материалният свят...но ако двама души са на едно ниво на развитие и израстване това си е съвсем възможно нещо.. но права си това е друга тема...и не е за тук.Но го казах защото всички избягват това ,че на първо място е това да си другия,важните сте вие двамата и това което има между вас и никой друг не ви кара се чувствате по същият начин ...и чак след това нещата от битовизма....но нещата от живота се слагат на първостепена позиция и това разяжда всичко и почва да ми мяза на няква сделка а не на връзка.
Е, добър ден. И чак пък безусловна любов... Любовта не е нищо повече от химични реакции в мозъка. Другото са красиви измислици от приказките и отдавна не са приложими в реалния живот. Това, за което говориш, могат да го "изпитат" само някакви отчаяни от живота нещастници, които са срещнали такива като тях или някой нормален се е смилил над тях, и се хващат като удавник за сламка.