- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За разликата в годините
тая тема не беше ли за разликата в годините? :д
по последните ми вярвания, цялото това нещо с "по-големият мъж" май се явява нещо компенсаторно за повечето момичета.
не можем да говорим за зрялост само на база години, независимо кой пол как съзрявал и т.н.;
важно е човекът да може да разсъждава и да може да му се разчита.
например, да е работил през живота си, да си изкарва сам $$, да е що-годе независим, реалистичен и т.н.
'щото на 30 години красавец не ме топли, ако още живее с майка си, или още по-зле - ерген на 40-50, ходи по купони, ненаживял се.
всичко е въпрос на приоритети.
можеш да срещнеш много сериозни и приятни момчета, които да са колкото теб, или дори по-малки (въпреки че последното малко ме съмнява, но не заради възрастта, а заради разликата в самото поколение, както Blab отбеляза)
като цяло аз си търся човек със сходен опит на моя, а на колко е години, е подробност.
имала съм връзки с големи и не чак толкова големи разлики в полза на момчето, и сега като си спомня, ми иде да си плесна един шамар.
в момента съм 4ти курс и ако разбера, че някой колега ходи с гимназистка, бих си помислила, че е уникално зле и като цяло, несериозно момче. всяка жаба да си знае гьола. в живота, и в любовта, ИМА условия, и условности.
човек, който живее с техните, няма самостоятелност, и грижите му се изчерпват с класни и контролни, не е на същото ниво като човек, който е сменил града, работи, вече гледа към кариерата си и т.н.; каквото и да си говорим.
впрочем и друго, което се пропуска, е че по-големият човек може да означава и по-манипулативен, по-обигран, особено ако другата страна е още дете (ментално и/или физически!).
като цяло не съм строго против разликите, смятам, че човешкият фактор е най-важният - какво носиш в душата си, можеш ли да разсъждаваш и КАК разсъждаваш.
но на база опита си (който не е само негативен, държа да подчертая), вече съм резервирана към клишетата, че мъжете се развивали по-бавно, че по-зрелият ще ти е по-добра партия, и т.н.;
в крайна сметка личността не се изчерпва с пол и възраст.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Очаквам да бъда изядена с парцалите, обаче в една такава ситуация би ми светнала червената лампичка, че тук съществува някаква сериозна пречка човекът да създаде семейство. Очаквам даже и характеропатия от факта, че толкова време е живял сам и не е свикнал да се съобразява с никого.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!