- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Търся момиче
грозен.. има някои религиозне и обикновенни групи, които живеят в природата, извън системата - там също има жени, не гледащи парите. А сега ДЕ?
Така го каза, така съм му отговорил. В какво се изразява това да имаш цена. В една връзка не се гледа само материалното, разбира се има и изключения(кифли, златотърсачки). Парите са фактор, но не основен. Какво значи да избират тия дето имат пари? Всички ли около Грозния взимат повече пари та за него нищо не остава(мъжете и жените са приблизително равен брой). Може би това не е причината.
Нещата са комплексни.
Последно редактирано от Скорпион : 10-26-2015 на 15:48
Като в "Боговете сигурно са полудели"? Не, мерси!
Защо да ставам роб, дори за голяма сума, след като губя всичко друго, включително парите, които вече няма да са моя собственост?!
Даже не е нужно да са чак "закъсали" - възможността за яхта, S-класа или друга глезотия е достатъчен стимул да предадат "принципите си"! Така че, всеки човек си има цена
!
...а в тяхното количество!
Не само, но предимно! Всичко друго е второстепенно.
Причината е, че освен малкото ми кинти съм и грозен - лоша комбинация.
И не спираш да слагаш всички под общ знаменател. Не веднъж съм виждал как момиче/жена избира по-грамотния, с чуство за хумор пред по-богатия. Грозен, без пари, не ценящ жените,с ниско самочуствие(но характерът му е мн убав). Най-нормалното нещо е да не си намираш половинка.
И ако обичаш отговори на dreamwalker.
Последно редактирано от Скорпион : 10-26-2015 на 16:35
Да се двуоуми? Смисъл това не са стоки от битпазара.
Мъжете дето с в безпаричие обикновено са неамбициозни бездарници. А относно лукса пред чуствата- какво би избрало едно ценящо себе си грамотно момиче, на което не са му в главата само- обувки, лачени чантета и други парцалки.
Ей миндил, безпаричието е свързяно с липса на работа, а не обратното. Има хора дето не се взимат в ръце и мама и тато ги дондуркат до 30годишна възраст. Който търси- намира. Винаги има начини.
Чуй педерас- само бездарник може да си напише за никнейм компютърна игра. Докато си цъкаш Дота, някои хора учат се и развиват в професионален аспект. Парите после сами идват.
И не ми минавайте той има 3 висши ама няма работа. Има университети в които приеамат с лична карта.
Последно редактирано от Скорпион : 10-26-2015 на 18:03
Това звучи като- би избрала умен пред тъп, красив пред грозен. Малко безполезно изречение.
Зависи и от умствен потенциал. Всеки, който го има няма как да изпадне- дай за пример как един доктор може да остане без доходи, при положение че е пълно със свободни места в тази професия.
Последно редактирано от Скорпион : 10-26-2015 на 18:01
Не всички хора са доктори и не всички доктори са умни.
Разбира се, че трябва да има визуално превличане - красив да е за нейното възприятие.
Умен не винаги се свързва с протфейла. Един професор, който живее скромно може да бъде много по-умен от който и да е бизнесмен. Бизнесмена от своя страна притежава други управленски качества.
Всеки човек е свикнал на определено материално удопство и има критерии за живота.