.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    грозен.. има някои религиозне и обикновенни групи, които живеят в природата, извън системата - там също има жени, не гледащи парите. А сега ДЕ?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Stefstbg Виж мнението
    Dwyd96,

Пич, все повече започвам да вярвам, че в БГ сте малко назад в нещата. Повярвай ми човече тука къде съм това е нещо много нормално. Сигурен съм, че в БГ нямате понятие като Sex partner нали? А това тука е нещо съвсем нормално. Това на български е точно секс партньор. Какво имат хората тука предвид. Ами това е човек (мъж или жена) който имат партньор само за секс. Тук те изключват всякакви чувства, казват, че то е само за fun и това е. Няма ангажименти, няма задължения. Не знам дали това е правилно, но е факт. Може би затова тази тема която пуснах се прие малко да кажа негативно. Ако бях пуснал същата тема в US повярвай ми нещата щяха да са други.
    И пак да ти кажа, не същото пич "в ръце хуй" - има голяма разлика когато си онлайн с момиче.
    Извинявай не съм искал да кажа нищо негативно.
    Ахахахахахаха.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Мрън
    Какви са отношенията ти с майка ти?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Освен това, всеки човек си има цена, не само жените.
    Мм, ни позна.
    Между другото ти за колко пари би се продал? Да ми станеш роб.

Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Мм, ни позна.
    между другото много хора си мислят, че няма да се подведът по парите, но когато са закъсали и им предложат по 1 милион в сметките им, нещо веднага приемат..

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    между другото много хора си мислят, че няма да се подведът по парите, но когато са закъсали и им предложат по 1 милион в сметките им, нещо веднага приемат..
    Щастието не е в парите, но и не се изразява в липсата им.

Мега фен
    не знам жените да се продават, за да са роби, правят го, за да са плюшени играчки

Така го каза, така съм му отговорил. В какво се изразява това да имаш цена. В една връзка не се гледа само материалното, разбира се има и изключения(кифли, златотърсачки). Парите са фактор, но не основен. Какво значи да избират тия дето имат пари? Всички ли около Грозния взимат повече пари та за него нищо не остава(мъжете и жените са приблизително равен брой). Може би това не е причината.
    Нещата са комплексни.
    Последно редактирано от Скорпион : 10-26-2015 на 15:48

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    грозен.. има някои религиозне и обикновенни групи, които живеят в природата, извън системата - там също има жени, не гледащи парите. А сега ДЕ?
    Като в "Боговете сигурно са полудели"? Не, мерси !
    Мм, ни позна.
    Защо да ставам роб, дори за голяма сума, след като губя всичко друго, включително парите, които вече няма да са моя собственост?!
    Даже не е нужно да са чак "закъсали" - възможността за яхта, S-класа или друга глезотия е достатъчен стимул да предадат "принципите си" ! Така че, всеки човек си има цена !
    Щастието не е в парите...
    ...а в тяхното количество!
    В една връзка не се гледа само материалното...
    Не само, но предимно ! Всичко друго е второстепенно.
    Може би това не е причината.
    Причината е, че освен малкото ми кинти съм и грозен - лоша комбинация.

Щастието не е в парите, но и не се изразява в липсата им.
    Имах предвид, че хората не могат да им устоят, егото им надделява над добродетелите им и избират парите.
    А една жена, ако се двуеми пред този с пари, и този с повече пари, при еднакви други обстоятелства - по-вероятно е да предпочете втория.

обичан=пари+красив
    И не спираш да слагаш всички под общ знаменател. Не веднъж съм виждал как момиче/жена избира по-грамотния, с чуство за хумор пред по-богатия. Грозен, без пари, не ценящ жените,с ниско самочуствие(но характерът му е мн убав). Най-нормалното нещо е да не си намираш половинка.
    И ако обичаш отговори на dreamwalker.
    Последно редактирано от Скорпион : 10-26-2015 на 16:35

А една жена, ако се двуеми пред този с пари, и този с повече пари, при еднакви други обстоятелства - по-вероятно е да предпочете втория.
    Да се двуоуми? Смисъл това не са стоки от битпазара.
    Мъжете дето с в безпаричие обикновено са неамбициозни бездарници. А относно лукса пред чуствата- какво би избрало едно ценящо себе си грамотно момиче, на което не са му в главата само- обувки, лачени чантета и други парцалки.

Бих се навила ама съм под 18

Мега фен
    Мъжете дето с в безпаричие обикновено са неамбициозни бездарници.
    Или им е писнало да работят като луди, за да могат прости жени като теб да се правят на моралистки, докато си продават задниците.
    В гумена кукла има повече акъл, отколкото при теб.

Да се двуоуми? Смисъл това не са стоки от битпазара.
    Мъжете дето с в безпаричие обикновено са неамбициозни бездарници. А относно лукса пред чуствата- какво би избрало едно ценящо себе си грамотно момиче, на което не са му в главата само- обувки, лачени чантета и други парцалки.
    Едно момиче би избрало лукса пред безпаричието.
    В безпаричие обаче всеки може да изпадне, не зависи само от амбициозност.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Ей миндил, безпаричието е свързяно с липса на работа, а не обратното. Има хора дето не се взимат в ръце и мама и тато ги дондуркат до 30годишна възраст. Който търси- намира. Винаги има начини.
    Чуй педерас- само бездарник може да си напише за никнейм компютърна игра. Докато си цъкаш Дота, някои хора учат се и развиват в професионален аспект. Парите после сами идват.
    И не ми минавайте той има 3 висши ама няма работа. Има университети в които приеамат с лична карта.
    Последно редактирано от Скорпион : 10-26-2015 на 18:03

Мега фен
    Чуй педерас- само бездарник може да си напише за никнейм компютърна игра. Докато си цъкаш Дота, някой хора учат се развиват в професионален аспект.
    Парите после сами идват.
    хахахаха
    За кви пари казваш, че се продаваш ?
    Имам някви жълти стотинки, няма да искам да ми връщаш ресто.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    И не ми минавайте той има 3 висши ама няма работа. Има университети в които приеамат с лична карта.
    Има, има. Познавам такива. Най- показателният случай е инженер, който в момента гледа крави.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Има, има. Познавам такива. Най- показателният случай е инженер, който в момента гледа крави.
    Има хора, които работят това, което са завършили и пак просто не могат да се издигнат в работата си, не им върви, не са открили правилния начин.

Едно момиче би избрало лукса пред безпаричието.
    Това звучи като- би избрала умен пред тъп, красив пред грозен. Малко безполезно изречение.

В безпаричие обаче всеки може да изпадне, не зависи само от амбициозност.
    Зависи и от умствен потенциал. Всеки, който го има няма как да изпадне- дай за пример как един доктор може да остане без доходи, при положение че е пълно със свободни места в тази професия.

Има хора, които работят това, което са завършили и пак просто не могат да се издигнат в работата си, не им върви, не са открили правилния начин.
    Амбиция съчетана с умствена дейност. Това е. А и не може всички да са богати. Под безпаричие имам предвид да си без никакъв доход останал да се носиш по течението. А не хората дето с къртовски труд изкарват преханата си и тази на семейството им.
    Последно редактирано от Скорпион : 10-26-2015 на 18:01

Това звучи като- би избрала умен пред тъп, красив пред грозен. Малко безполезно изречение.

Зависи и от умствен потенциал. Всеки, който го има няма как да изпадне- дай за пример как един доктор може да остане без доходи, при положение че е пълно със свободни места в тази професия.
    Не всички хора са доктори и не всички доктори са умни.
    Разбира се, че трябва да има визуално превличане - красив да е за нейното възприятие.
    Умен не винаги се свързва с протфейла. Един професор, който живее скромно може да бъде много по-умен от който и да е бизнесмен. Бизнесмена от своя страна притежава други управленски качества.
    Всеки човек е свикнал на определено материално удопство и има критерии за живота.

Мега фен
    А не хората дето с къртовски труд изкарват преханата си и тази на семейството им.
    кво разбираш от семейства, теб са те намерили в гората в няква вълча бърлога да гризеш кокал и да ръмжиш

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Не, тук не е такъв случая, той е работил по специалността си, отказал се е заради дадени свои принципи, просто го дадох като пример.

Амбиция съчетана с умствена дейност. Това е. А и не може всички да са богати. Под безпаричие имам предвид да си без никакъв доход останали да се носят по течението. А не хората дето с къртовски труд изкарват преханата си и тази на семейството им.
    Много хора полагат убийствен труд и работа за мизерно възнаграждение. Ти май не познаваш реалноста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си