.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Unhappy Двоен проблем!

Здравейте приятели!
    Нека първо да поговоря за себе си.Аз съм от Пловдив и се казвам Павел.На 14 години съм и си харесвам 1 момиче от моя клас!Проблем №1 от няколко седмици седя до един мой приятел и единственото нещо което правим е да се лигавим!Момичето седи на чина пред мен.Миналата седмица забелязах че ме гледа по-странно и по-неприятно отколкото преди да се лигавим! И я разбирам,затова и от тогава се опитвам да не се лигавя толкова!Проблем №2 казах на един друг мой приятел пак от класа и той ми каза,че също я харесва,но няма да прави нищо за няколко месеца заради друго момиче с което е скъсал през лятото и просто нему се занимава.Искам да потърся съвети как и да станем гаджета с момичето и да си останем приятели.Чакам вашите мнения и съвети!
    Последно редактирано от jojomak : 10-27-2015 на 19:08

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Най- уадачното решение е да си станете тройка. И вълкът сит, и агнето цяло.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jojomak Виж мнението
    Аз не съм най-умния нито най красивия мъж на света
    не се подценявай, никой не е по-умен и красив от теб, всяка мис България би искала да ти е приятелка, даже мога да те уредя с нея
    http://www.kliuki.net/wp-content/upl...ita-mazer4.jpg

Тази ти я давам на теб!Мисля че ще си подхождате идеално

Мега фен Аватара на RapExotic
    ПС-Аз не съм най-умния нито най красивия мъж на света,но имам добра лична хигиена и не съм нито дебел или с лоши маниери!Ако искате повече инфо. пишете!
    Това обява ли беше?

Мега фен
    Тази ти я давам на теб!Мисля че ще си подхождате идеално
    Нещо против жена ми ли имаш ?

Така като го чета наистина прилича на обява Ще го махна!

не просто не казвам че сте един за друг

Ами слушай сега!
    Престани да се лигавиш ИЗОБЩО. Дръж се приятелски с нея, бъди й приятел. Намери нещо, което тя харесва и й покажи, че го можеш/имаш. (Примерно - чувство за хумор и т.н.). О, и гледай да й помагаш за разни дреболиики, да кажем и вдигаш химикалката като си я изпусне...

Мега фен
    Така като го чета наистина прилича на обява Ще го махна!
    Щом не е било обява, значи не ти предлагам жена си, да не решиш, че съм сводник.

Мерси ще се постарая

Мега фен Аватара на Rakshy
    "Самоубий се"
    -Wax, 2015

ПС:Ако някой знае как да ми помогне,но няма достатъчно инфо(за мен или нея) да пише без колебания!

Мега фен
    Дай информация за нея, ще и помогнем да си намери подходящ съпруг.

Брато отначало беше забавно,но сега спри да се заяждаш напълно сериозен съм !

Мега фен
    Защо си мислиш, че аз не съм ?

Супер фен Аватара на fanton1
    Седми или осми клас си ? Защото ако си седми и признаваш към края на годината после ако не се получи поне няма да се виждате за определен период и няма да ви е неприятно един от друг. Но ако си осми клас има два варианта - мълчиш си и си запазваш чуствата за себеси иначе трябва да се виждате 4 години (почти) всеки ден . Обаче ако виждаш, че не е безразлична и наистина много я харесваш до такава степен, че не можеш без нея (не буквално ама разбираш на къде бия) и привличаш вниманието малко повече, държиш се мило и изтърсваш, че я харесваш и толкова. Ако отвърне на чуствата се радваш ако ли не продължаваш напред.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Брато отначало беше забавно,но сега спри да се заяждаш напълно сериозен съм !
    Ха! Иначе кво? :Д

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    забелязах че ме гледа по-странно и по-неприятно отколкото преди да се лигавим!
    Може ли да е защото отива на училище, за да получи някакви знания, а не мигрена?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

8 съм! Да много я харесвам ако може още няколко съвета няколко ще съм то МНОГО благодарен!

Прав си!Сега с сега с най-добрия ми приятел се разбрахме и няма да се лигавим!

Прав си!Сега с сега с най-добрия ми приятел се разбрахме и няма да се лигавим!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ems03 Виж мнението
    бъди й приятел.
    След това ще реве, че е в имагинерното понятие, наричано от днешните младежи "френдзона".
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

какви изкуства и спортове харесва? С тях е лесно да се привлече нечие внимание!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си