- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Пхаха, редовно се умазвам по лицето ако ям нещо пред някоя симпатяга. Голям срам.
Въпросът ми хареса, така че да остане.
Днес за последно се умазах с майонеза по лицето докато си приказвах със зайците![]()
![]()
Не
Пушил/а ли си нещо различно от цигари - наргиле, пури, трева...
Nop, Аз дори цигари не пуша ~
Разкажи за някоя публична излагация ~
В девети клас на училищния концерт участвах в театралната постановка и докато си казвах една от репликите ме напуши зверския смях и започнах да се хиля, а всички започнаха да ми пляскат...
Въпроса да остане
Ми нямам. Дано и да нямам.
Нека да оставим въпросът.
Не си спомням...
Кой ще избереш за гадже между
негър,ка/японец,ка/бразилец,ка
Чисто не, по бельо.
Кога спа за пръв път в едно легло с човек, който харесваш, без да правите секс?
Не знам маи не сам само спала с такав човек
а правил/а ли си секс с човек дето не харесваш
да
какво би те накарало да изчукаш рабалка?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Пистолет опрян в главата ми.
За колко пари би легнал с рабалка?![]()
За милион съм навит+поемане на разходите ми по лечение от полови болести.
Въпросът е креативен, така че да остане![]()
Оф, зарежи. Ето въпрос.
Изброй всички марки уиски, за които се сетиш, без да ровиш в сайтове, менюта и пр. Колкото знаеш.![]()
Оп, това трябваше да е за другата тема с въпроси, сори.Ама и това може да се брои за кофти въпрос де, разкриваме алкохолните пороци...
![]()
не
какво ще направиш ако видиш _ivi_ гола?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.