.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Леко странна ситуация.!?

Един доста близък приятел напоследък се опитва да ми стане още по-близък. Излизаме в компания и всички сме си много добри приятели, но в последната седмица той започна буквално да ме обарва отзад. Честно казано беше доооста неочаквано, но нищо не му казах. Не знам какво трябва да означава това и как да му отвърна??

Баджанака
    Guest
    Иска да те е*е

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако те беше зяпал като кретен сигурно по-лесно щеше да се досетиш какво иска..

За да хваща отзад вероятно ти прави някакви намеци, на които ти сама трябва да си отговориш, и отнсно това как да му отвърнеш зависи от това дали и ти го харесваш и дали искаш да имаш нещо повече с него.

Да бих искала да има нещо между нас, но не знам как да му отвърна ако отново започне да ме обарва.
    Някакви съвети от личен опит или просто как вие бихте постъпили при положение че харесвате човека?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Smoooke Виж мнението
    Да бих искала да има нещо между нас, но не знам как да му отвърна ако отново започне да ме обарва.
    Някакви съвети от личен опит или просто как вие бихте постъпили при положение че харесвате човека?
    Еми няма как. Трябва да следваш предписанията на Светата Библия. В случая ще ти свърши работа:
    "Да го не пожали окото ти; живот ще се даде за живот, око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога." Бит. 19:21

С правенето на мили жестове, усмивки и въпросите относно да се виждате повече.
    Останалото времето ще покаже, не е хубаво от раз да се казва на 1 човек, че се харесва.
    Поне аз си падам романтик и не обичам прибързаните работи, просто трябва да го накараш да те поиска

Цитирай Първоначално написано от Баджанака Виж мнението
    Иска да те е*е
    80 % тоя пич е споменатото момче

http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )

фани го за уя

Цитирай Първоначално написано от Beyo Виж мнението
    http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )
    имаш я =)

Smile

Аз така опипвах една състудентка, като тряяше да се скупчим около даскала аз винаги и минавах отзад и си играех с дупето й. И тя нямаше нещо против освен да внимава да не ни видят, предполагам, че и тя като теб се е чудила какво ли искам и защо ли го правя. А аз честно казано го правих щото исках да я чукам ама не знаех как да и го кажа, в смисъл, тогава мислех, че трябва на едно момиче да му се свалят звезди и да му се обръща внимание, а аз нямах желание да правя тоя театър, исках само краката й на два без десет и това е....
    След време си спомнях за тези мои действия и за това дали не е трябвало да действам.... сега като й гледам снимки мисля, че правилно не съм предприел действия....))

та.... той вижда в теб магнетична жена..... отзад го привличаш, но отпред го отблъскваш... хехех
    бой, йебанье и чалга

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е защо не му каза нещо?

Ако ти е неприятно следващия път му кажи да не прави така защото не ти е приятно

Melancholia St. Clair
    Guest
    и да го харесваш и да не го харесваш пак е тъпо да го оставяш да те обарва когато си реши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си