.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Да бих искала да има нещо между нас, но не знам как да му отвърна ако отново започне да ме обарва.
    Някакви съвети от личен опит или просто как вие бихте постъпили при положение че харесвате човека?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Smoooke Виж мнението
    Да бих искала да има нещо между нас, но не знам как да му отвърна ако отново започне да ме обарва.
    Някакви съвети от личен опит или просто как вие бихте постъпили при положение че харесвате човека?
    Еми няма как. Трябва да следваш предписанията на Светата Библия. В случая ще ти свърши работа:
    "Да го не пожали окото ти; живот ще се даде за живот, око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога." Бит. 19:21

С правенето на мили жестове, усмивки и въпросите относно да се виждате повече.
    Останалото времето ще покаже, не е хубаво от раз да се казва на 1 човек, че се харесва.
    Поне аз си падам романтик и не обичам прибързаните работи, просто трябва да го накараш да те поиска

фани го за уя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си