Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
С тва зобене имам чувството ,че се ебаваш просто и си говориш да има нещо просто..
Не се ебавам, за да направиш много мускули, при това бързо, няма друг начин освен зобене, много хора са ми го казвали и съм чел.
...а до това с всичко си има граници - прав си , но си далеч от генетичният си максимум всеки може да развие добра мускулатура без да зоби , било то ектоморф ,мезо или квото и да е.
Всеки ?! Я пак! Екто-мезо - кво? И колко е генетичният максимум на една вейка? Как и за колко време може вейката да стане "нацепена батка"? А? Или поне "полунацепена батка" ?
Ходене си нямам и на идея , последният път като засичах беше от тъпотия и ходихме около 16-8 км общо, което не е нищо. За плуването всяко лято си плуваме до св. Иван и обратно ...
Браво, ако е истина признавам, че това е доста добре!
...и в края на крайщата ще ми обясниш ли защо слагаш "вдигането на щанги" като по маловажен спорт от каквото и да е , освен да се заядеш с Ракшу?
Както казах, не мисля че е по-маловажен спорт, просто самочувствието на мнозинството от тях, е малко в повече, в сравнение с това при другите спортисти.