Първоначално написано от
marilyn
Виждам, че темата малко се е изместила, но ме мързи да чета всичко, затова ще се придържам към първия пост. Голяма разлика е малко разтегливо понятие. Някои ми казват, че с приятеля ми имаме голяма разлика, за мен пък тя не е хич голяма. Той е с 8 години по-голям от мен. Това никога не е било проблем, пречка, напротив. Под "усеща се", естествено, той е много по-зрял за доста от нещата, покрай него много пораснах. Винаги съм обичала да общувам с по-големи мъже от мен, връстниците не са ми били интересни даже и за приятели. Гаджета връстници съм имала две, за кратко.
Имала съм връзки и с по-големи мъже, доста по-големи имам предвид. Но тези връзки не са били сериозни и там не е ставало дума за някакво бъдеще заедно.
Някои мои връстнички забелязвам, че смятат 30 годишните за чичковци. Става ми много смешно, защото аз съм на 22, приятелят ми е на 30 и е толкова далече от чичко. Някой беше засегнал и въпроса с децата. Това е доста важна тема, която е добре да се изясни от по-рано. Ние сме едно мнение, изобщо не кроим планове за деца, дори в близките 5 години, възможно е и никога да не поискаме.
Разбираме се чудесно, не беше трудно да се впишем в компанията на другия, моите приятелки бързо го заобичаха, аз неговите също.