.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Hybrid View

Виждам, че темата малко се е изместила, но ме мързи да чета всичко, затова ще се придържам към първия пост. Голяма разлика е малко разтегливо понятие. Някои ми казват, че с приятеля ми имаме голяма разлика, за мен пък тя не е хич голяма. Той е с 8 години по-голям от мен. Това никога не е било проблем, пречка, напротив. Под "усеща се", естествено, той е много по-зрял за доста от нещата, покрай него много пораснах. Винаги съм обичала да общувам с по-големи мъже от мен, връстниците не са ми били интересни даже и за приятели. Гаджета връстници съм имала две, за кратко.

Имала съм връзки и с по-големи мъже, доста по-големи имам предвид. Но тези връзки не са били сериозни и там не е ставало дума за някакво бъдеще заедно.

Някои мои връстнички забелязвам, че смятат 30 годишните за чичковци. Става ми много смешно, защото аз съм на 22, приятелят ми е на 30 и е толкова далече от чичко. Някой беше засегнал и въпроса с децата. Това е доста важна тема, която е добре да се изясни от по-рано. Ние сме едно мнение, изобщо не кроим планове за деца, дори в близките 5 години, възможно е и никога да не поискаме.

Разбираме се чудесно, не беше трудно да се впишем в компанията на другия, моите приятелки бързо го заобичаха, аз неговите също.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Виждам, че темата малко се е изместила, но ме мързи да чета всичко, затова ще се придържам към първия пост. Голяма разлика е малко разтегливо понятие. Някои ми казват, че с приятеля ми имаме голяма разлика, за мен пък тя не е хич голяма. Той е с 8 години по-голям от мен. Това никога не е било проблем, пречка, напротив. Под "усеща се", естествено, той е много по-зрял за доста от нещата, покрай него много пораснах. Винаги съм обичала да общувам с по-големи мъже от мен, връстниците не са ми били интересни даже и за приятели. Гаджета връстници съм имала две, за кратко.

Имала съм връзки и с по-големи мъже, доста по-големи имам предвид. Но тези връзки не са били сериозни и там не е ставало дума за някакво бъдеще заедно.

Някои мои връстнички забелязвам, че смятат 30 годишните за чичковци. Става ми много смешно, защото аз съм на 22, приятелят ми е на 30 и е толкова далече от чичко. Някой беше засегнал и въпроса с децата. Това е доста важна тема, която е добре да се изясни от по-рано. Ние сме едно мнение, изобщо не кроим планове за деца, дори в близките 5 години, възможно е и никога да не поискаме.

Разбираме се чудесно, не беше трудно да се впишем в компанията на другия, моите приятелки бързо го заобичаха, аз неговите също.

Търся твоите постове под дърво и камък, много ме забавляваш, пиши по-често.

P.S. Ако "доста по-големите" са под 65 години, не е впечатляващо, не се хвали.
    Последно редактирано от dreamwalker : 11-08-2015 на 15:57
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    P.S. Ако "доста по-големите" са под 65 години, не е впечатляващо, не се хвали.
    Дойдох да се посмеем дружно.

Не знам усещате ли се как рекламирате "любовта без граници", без оглед на "цифрички" и в същото време заявявате: ами, те, връстниците са прекалено млади, смотани и вкарвате хората около вас в таблици.
    Ясно ми е, че първопричината не са годините, а самото поведение, но както тези 15-6 години са свързани малко или много с него и то е резултат от тях, така и едни 35г. също са предпоставка за различен тип нужди и начин на мислене, далечен от вашия. Така че не- не говорим просто за числа, но те са израз на нещо почти винаги.

Иначе, това:
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Обичам, когато мъж ме превъзхожда. Точка.
    Последно редактирано от therichbitch : 11-10-2015 на 15:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си