- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми при анален
Привет.Аз съм момиче на 18 и съм девствена ,но искам да го направя с гаджето ми за първи път ,но се притеснявам повече отзад как ще мине.Пробвала съм в с пръсче лекичко да проникна ,но съм тясна освен това имам чуството ,че ще се изпусна (досещате се ) отпускам се опитвам се да се възбудя ,но не се получава с пръстче а какво остава за пениса.Какво мога да направя искам да му доставя удоволствие а не се получава?
Ми тогава си правете нормален секс с малко лобрикант . :д само содомисти тука :х аз ли съм единственото момче дет не се кефи на анален -.+
Май даАми като не можеш моме, не се мъчи, прави си нормален секс.
Преди анален секс задължително трябва да си направиш клизма. Колкото и грозно да ти звучи, за да не се получават грозни гледки. Иначе за да ти достави удоволствие, приятеля ти трябва да е екстремно внимателен. Така че и анален оргазъм можеш да получиш, като са ми казвали момичета, че е доста силен.
Бая мръсна ягодка ще излезеш
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Еми прави го отпред бе там няма да те боли само първия път ще те боли ама не е болка за умиране
Слушай rabalka тя е форумната дрисла. Някои се насират като малки други като големи, трети и като малки и големи. Оправия няма.![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Лубрикант и огромно внимание и нежност от страна на партньора. Иска си атмосфера, предразполагане... И спокойствие - да не се тревожиш какво ще излезе, дали ще стане, а просто да се отпуснеш максимално.
Всичко е до предразположение, приятелят ти трябва да те предразположи преди самия секс, важна е самата любовна игра. Опитайте с повече лубрикант.
Клизми глупости. Отиваме в тях след даскало да ме чука кога време за клизма? То за тоалетна няма време.
до Rabalka: Не бива да се срамуваш, че си се изпуснала. Аз през първите пъти усещах, че ще стане такова нещо, независимо от клизмата. Просто казах на приятеля ми бавно да излезе и право в банята. Но след време изглежда се настроих, или не знам как става, но не съм имала проблеми с изпускане или с хигиената. По-трудно ми беше да го науча когато е отзад да се движи бавно и да не бърза, за да има удоволствие и за мен. Научи се.
Грешната ти е изходната позиция. Основната разлика с вагиналния секс е, че при аналния мъжа се грижи 100% за удоволствието на жената. Тя е напълно пасивна. Той трябва да разбере това и да се старае да изпитваш удоволствие. А не да мисли само за собствения си кеф. Тогава и на теб ще ти е добре. Но трябва време и търпение да се сработите. Не се срамувай да го насочваш как ти е добре. При нов партньор, например, на мен ми трябват поне 5-6 пъти да правия анален, за да ми хареса.
Най-голямата грешка е да правиш анален заради кефа на мъжа. Тогава по-добре не започвай. Няма да ти хареса.