.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    qgodka_234
    Guest

Question Проблеми при анален

Привет.Аз съм момиче на 18 и съм девствена ,но искам да го направя с гаджето ми за първи път ,но се притеснявам повече отзад как ще мине.Пробвала съм в с пръсче лекичко да проникна ,но съм тясна освен това имам чуството ,че ще се изпусна (досещате се ) отпускам се опитвам се да се възбудя ,но не се получава с пръстче а какво остава за пениса.Какво мога да направя искам да му доставя удоволствие а не се получава?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Ми тогава си правете нормален секс с малко лобрикант . :д само содомисти тука :х аз ли съм единственото момче дет не се кефи на анален -.+

Супер фен Аватара на Pug_306
    Май да Ами като не можеш моме, не се мъчи, прави си нормален секс.

Преди анален секс задължително трябва да си направиш клизма. Колкото и грозно да ти звучи, за да не се получават грозни гледки. Иначе за да ти достави удоволствие, приятеля ти трябва да е екстремно внимателен. Така че и анален оргазъм можеш да получиш, като са ми казвали момичета, че е доста силен.

Цитирай Първоначално написано от qgodka_234 Виж мнението
    Привет.Аз съм момиче на 18 и съм девствена ,но искам да го направя с гаджето ми за първи път ,но се притеснявам повече отзад как ще мине.Пробвала съм в с пръсче лекичко да проникна ,но съм тясна освен това имам чуството ,че ще се изпусна (досещате се ) отпускам се опитвам се да се възбудя ,но не се получава с пръстче а какво остава за пениса.Какво мога да направя искам да му доставя удоволствие а не се получава?
    Е то е нормално това чувство, че ще се изпуснеш и при мен го има. А това, че е тясно е тясно, но с някакъв крем ще видиш какви възможности има дупето. В началото боли ама после е гот.

Голям фен Аватара на ОР
    Лубрикант, Клизма и парфюм

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Бая мръсна ягодка ще излезеш
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на baby_baby
    Еми прави го отпред бе там няма да те боли само първия път ще те боли ама не е болка за умиране

Мега фен Аватара на Rabalka
    Внимавай да не се насереш че е мноо кофти трапка.

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Слушай rabalka тя е форумната дрисла. Някои се насират като малки други като големи, трети и като малки и големи. Оправия няма.
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    Слушай rabalka тя е форумната дрисла. Някои се насират като малки други като големи, трети и като малки и големи. Оправия няма.
    Бе я се шибаи бе кво като съм се насирала на всяка може да се случи ама иначе се кефите като ни ебете отзад нали

Лубрикант и огромно внимание и нежност от страна на партньора. Иска си атмосфера, предразполагане... И спокойствие - да не се тревожиш какво ще излезе, дали ще стане, а просто да се отпуснеш максимално.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Верена Виж мнението
    Лубрикант и огромно внимание и нежност от страна на партньора. Иска си атмосфера, предразполагане... И спокойствие - да не се тревожиш какво ще излезе, дали ще стане, а просто да се отпуснеш максимално.
    Ясно откъде идва това Венера.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Верена Виж мнението
    Би било кофти, ако нещо излезе...

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Би било кофти, ако нещо излезе...
    То в повечето случаи излиза. Путките трудно стискат като ги бабаниш в гъза.
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Всичко е до предразположение, приятелят ти трябва да те предразположи преди самия секс, важна е самата любовна игра. Опитайте с повече лубрикант.

Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    То в повечето случаи излиза. Путките трудно стискат като ги бабаниш в гъза.
    Еми даи и теб да бабанят в гъза пък да те видим и теб

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Еми даи и теб да бабанят в гъза пък да те видим и теб
    Нали за това се прави клизма ?

Клизми глупости. Отиваме в тях след даскало да ме чука кога време за клизма? То за тоалетна няма време.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Клизми глупости. Отиваме в тях след даскало да ме чука кога време за клизма? То за тоалетна няма време.
    То 2 мин работа

Първо трябва да се отпуснеш - с масаж на сфинктера например, после вкарай бавно по бавно пръста си (задължително използвай лубрикант), а след това и нещо по-дебело. Препоръчително е да си направиш клизма.

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    То 2 мин работа
    Кое е две клизмата ли?

до Rabalka: Не бива да се срамуваш, че си се изпуснала. Аз през първите пъти усещах, че ще стане такова нещо, независимо от клизмата. Просто казах на приятеля ми бавно да излезе и право в банята. Но след време изглежда се настроих, или не знам как става, но не съм имала проблеми с изпускане или с хигиената. По-трудно ми беше да го науча когато е отзад да се движи бавно и да не бърза, за да има удоволствие и за мен. Научи се.

Грешната ти е изходната позиция. Основната разлика с вагиналния секс е, че при аналния мъжа се грижи 100% за удоволствието на жената. Тя е напълно пасивна. Той трябва да разбере това и да се старае да изпитваш удоволствие. А не да мисли само за собствения си кеф. Тогава и на теб ще ти е добре. Но трябва време и търпение да се сработите. Не се срамувай да го насочваш как ти е добре. При нов партньор, например, на мен ми трябват поне 5-6 пъти да правия анален, за да ми хареса.
    Най-голямата грешка е да правиш анален заради кефа на мъжа. Тогава по-добре не започвай. Няма да ти хареса.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Е то е нормално това чувство, че ще се изпуснеш и при мен го има. А това, че е тясно е тясно, но с някакъв крем ще видиш какви възможности има дупето. В началото боли ама после е гот.
    Казва се гут

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си