Пичове, ама тези явления "разпад" или "надграждане" някаква константна природна даденост ли са, или и те са производни на тази енергия с помощта на която атома се преобразува в различни елементи?
Естествената радиоактивност е "даденост". За ядрените реакции не знам (не съм се интересувал никога от ядрена физика).
Естествената радиоактивност е "даденост". За ядрените реакции не знам (не съм се интересувал никога от ядрена физика).
Ами щом атеистите приемат това за даденост, защо пък вярващи да не приемат Бог за даденост?
Кое прави едното да изглежда "научно", а другото да изглежда "смешно", освен пропагандата.
Ами щом атеистите приемат това за даденост, защо пък вярващи да не приемат Бог за даденост?
Кое прави едното да изглежда "научно", а другото да изглежда "смешно", освен пропагандата.
Така е, както бях казал и на Доктора голяма част от научните теории са изградени върху постулати.
Разликата е там че радиоактивността например е очевидна, докато Бог не е така лесно обозрим.
едно забравяте. че атеистите като не знаят нещо, не го твърдят, че е така.
едно забравяте. че атеистите като не знаят нещо, не го твърдят, че е така.
Атеистите били мини-хитлерчета или мини-сталинчета, без вяра в Бог нищо друго не можеш да станеш? - тва го казва един професор по политическа психология.
Последно редактирано от defender : 11-27-2015 на 18:32
Атеистите били мини-хитлерчета или мини-сталинчета, без вяра в Бог нищо друго не можеш да станеш? - тва го казва един професор по политическа психология.
Абе то Хитлер и Сталин май са били вярващи, и тея в ИДИЛ и мн други.