- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- пушене на чай
Днеска с една приятелка пушихме успокоителен чай с корен от Валерияна. Мене лично ме хвана и се държах точно като малко пийнал. Иначе съм пушил цигари, чай от лайка, горски плодове(отвратителен е),шмъркал съм ванилия, пушил съм солети и няк'ви такива. :Д Твърди наркотици не бих пробвал.
Последно редактирано от stunkaaaa : 10-18-2014 на 20:59 Причина: шото ми ибаха мамата вгаза
Стига бе хора, ефектът от коза ви е от тетра - хидро канабинола. Къде в който и да било чай го има това нещо, че да се "напушите" с чай? Който казва, че го хванало, значи плацебото при него действа здраво.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Има чайове по смартшопове до колко знам един дилър ми продаваше от съвсем малко направо те смазва ама от найстина малко зимаше го в пликове на грамове доста по различно от тревата на много хора не им понасяше ако знаете какъв е ще се радвам да ми кажете
"Чай за пушене", наричан още Тай Хай се използва за ваше успокоение, релакс и забавление от пълното Ви освобождение от напрежението, цената е за цялата опаковка с включена БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. 1 грам - цена 12 лева 5 грама - цена 55 лева 10 грама - 99 лева 50 грама - 399 лева над 50 грама - по 6 лева за грам Връзка с Нас на лично и на координатите в профила ми.
https://happysmoker.alle.bg/
e-mail: tea.for.smoking@gmail.com
GSM: 0879/061 596
Последно редактирано от tea.for.smoking : 11-29-2015 на 06:43
По мое време само го пиехме.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.