.
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Threaded View

Понеже ми се пише за зодии, малко споделяне

Отношенията ми с козирози са травмиращи, като почнем от детството до ден-днешен.
    Осъзнавам добрите им качества, но емоционално ми е трудно да се свържа с тях. Те ме смятат за лигава, аз ги смятам за студени и твърде логични.
    Явно при мен от многото вода (твърде много точки в рак) се получава така, че опозицията и квадрата не работят добре за мен, т.е. овен, козирог и везни не е добре.. Въпреки че везните са лесни де.. Умират за ласкателства, държат да се харесват, но засега никога не са ми били интересни, така или иначе.

При мен действително отношения на ниво тригон и секстил са най-благоприятни, сиреч други водни зодии, + телец и дева.
    Но прехвалените скорпиони са ми.. Блякс.. Действително много секси мъже, но са твърде потайни, често имат двойни стандарти - ти да им изпееш душата си, те да не ти кажат нищо за себе си.., или - ужасно високи критерии за жените, с които излизат, а те самите не са нищо особено. Не ти гласуват доверие, но от теб изискват пълно такова. Понякога искат да те унижават просто ей така, да видят докъде може да изтърпиш. Еми брат, не искам любовта ти, колкото и да е дълбока, ако ще си играем постоянно игрички, ще ми подкопаваш самочувствието и генерално ще ми разстройваш нервите. Освен това и аз имам някои скорпионски влияния и знам за каква дълбока несигурност иде реч под тежкия екстериор. Ама нямам нужда от друг толкова нестабилен и манипулативен човек до мен, достатъчна съм си
    Точно затова харесвам Рибите, те доста бързо изразяват любовта си, смело, рицарско. Честни са, наивни до "глупост", защото смятат че светът е добър като самите тях, добронамерени и много чисти хора. Познавам и риби-боклуци, ала не са много.
    Последно редактирано от jghgh : 12-12-2015 на 18:45
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си