- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Ехей, на 14ти години чак, леко бе.. 5 години разлика, чуваш ли се? Това твърдение, че момичетата си падат по външния вид не е така, ще ти дам прост пример - може да си с добър външен вид, но като се държиш като селянин, коя ще ти върже? Никоя. Та, добави половината момичета от твоя град във facebook, щом толкова настояваш да имаш момичета в профила. Запознай се с една-две, поддържай контакт с тях, излизай с тях(поотделно). Бъди себе си, след време ще придобиеш само самоувереност и атакувай. Ем май т'ва е.
Годините разлика не са ми проблем, важното е да се харесваме. повечето на 14 вече приличат на доста по големи заради хормоните в храните и т.н., и просто дадох годините като г/д биг предпочел да съм с някоя на 16 17. Бих предпочел да съм с някоя девстевна, чуствам се ограбен и силно измамен за това че никога няма да съм първата целувка на момиче, или да отнема девствеността на някои - нещо което почти всяко момче е правило. Не се чусвтвам човек, много важна, и една от най-добрите части от живота ми е отнена и липсва.
Това че момичетата си падат по външния вид много повече от момчетата си е самата истина, повечето мъже ще се навият и на камък с путка, докато момичетата режат всички като видят нещо, което не им харесва.
И не казвам, че е само външен вид, ако имаш вид но си идиот или аутист е много ясно че ще те отреже, но ако нямаш вид даже няма и да те забележе че съществуваш.
Не се държа като селтак или невъзпитан, много добре знам как да се държа във различни ситуации.
Не настоявам да имам момичета в профила, просто казвам, че нямам никакви защото през тези години съм бил заобиколен само от момчета.
Тъпо ми се струва да добавям непознати момичета във фейсбук, а и всичките ми снимки са стари или лоши, бих предпочел да не срещам момичета през интернет, какво можете да препоръчате за това? не срещам момичета чрез копманиите с които движа
Последно редактирано от KrivMasur : 12-14-2015 на 09:59
Не мога да разбера какво имаш предвид. И ме съмнява да достигна до каквито и да е легла освен до своето в което да спя, защото за целта трябва да намеря момиче.
Честно казано не ми дреме толкова много за секс, бих предпочел да си хвана някоя и да си я целувам и прегръщам и да знам, че и тя ме харесва. Просто казвам как се чувствам. Много важно е да имаш момичета във формиращите си тинейджърски години когато си с много висок тестостерон, и тогава да експериментираш и да губиш 'невинноста' си....
поне се възползвах от теста равен на слаб цикъл и изградих тяло![]()
Последно редактирано от KrivMasur : 12-14-2015 на 11:32
Няма значение годините, а мисленето, с моят приятел като ни е разликата 7 години, та какво?
Една приятелка е на 14 и гаджето и е на 19... И според мен е страно но... Е па на