- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
@Грозния
Аз признавам, че има проблем, и проблемът не е, че има нещо, което не е наред с мен, а това че не съм в ситуации с момичета.
И любовта от пръв поглед съществува и е напълно възможна, случвало ми се е два пъти. Но дори и да не ми се е случвало тя е факт, това са просто хормони в мозъка. Като видиш момиче което толкова ти харесва и си по-млад и ситуацията е просто такава, в мозъка ти се пуска голяма доса от хормоните допмин и октитоцин (и др.) които създават тази любов от пръв поглед. Това е факт от науката, а не романтична измислица.
И как да пробвам да сваля някоя, като няма такава? Откъде да я изкопам? Да щракна с пръсти и да се появи пред мен ли?
Но аз не се притеснявам, нямам срам и съм уверен в себе си и във възможностите си. Просто не искам да се правя на идиот по улиците и да се унижавам като някакъв дебил pick-up artist. Няма как да стане ако не си от калибъра на Брад Пит, че на жените да им се иска да ги заговаряш по улиците.
Като цяло не ми харесва идеята, да приемам действие, при което резултата не зависи изцяло от мен и възможностите ми, а от други хора.
Още ли се занимавате с тоя трол???
Не разбрахте ли, че автора търси хора в неговото положение, за да се успокои, че не е единствения, а не пътя към промяната и постигане на целта.
След като прочетох всички мнения,смятам че няма причина авторът да е трол.В какви ли не ситуации изпада човек всеки ден,какво му е толкова странното на това?Наистина много рядко се среща момче на тази възраст имащо такива предпочитания за момиче.За жалост заживяхме в един свят ,който все повече и повече ме погнусява.Това ,че искаш момичето ти да е девствено и всичко да е специално и тн. е много хубаво,впечатлена съм.ОТНОВО за жалост,да намериш девствена във възрастта 14-17 е мисията невъзможна.Но има такива,дългото чакане си заслужава.Аз познавам такива момичета.
НИКОГА НЕ ЗНАЕШ КОГА ЩЕ ХВЪРЛИШ ТОПА, ТЪЙ ЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ПРОБВАШ ОТ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕШ...
пс: и къде е проблема да се ебът на 13 и то с всички ?
ти някой ден като си имаш дъщеря,като стане на 13 да не забравиш да й слагаш презервативи в раничката
Добре е да пробваш всичко, което можеш, но още по-добре е да пробваш това, което е редно да го направиш и добре обмислено. Дай сега да лазим по парапета, само защото не сме го пробвали, а изглежда адреналинът е добър. Дай сега да пушим дрога и цигари, само защото не сме го пробвали, а много звезди го правят.
На 13 години първо на всичко децата не са завършени личности, а секса е отговорност. Това, че го правят с всички, показва само лошата култура в обществото и немърливото възпитание на родителите. Не опира само до венерически болести, ами и до самоуважение.
На тоя свят най-малко удоволствието е секс с непознати ще ви научи на нещо съществено, иначе нямам нищо против. Не съм от хората ,които смятат да чакат сватбата, не прокленявам секса за кеф, просто казвам, че той не е толкова важна част от живота, на която трябва да се обръща голямо внимание, освен за предпазните средства.
golemiq gorab - чуи сега... наркотиците са лошо нещо аз не ти говоря за тях сега секса е добро нещо доставящо кеф тъй че
няма лошо да го пробваш дори и на 12 ако си.. дали на 13 ще го направиш или на 113 е същото...
inewton- паразит такъв![]()
![]()
ВЪН П*ДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА !!!