.
Отговор в тема
Страница 11 от 18 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 432
    @Грозния

Аз признавам, че има проблем, и проблемът не е, че има нещо, което не е наред с мен, а това че не съм в ситуации с момичета.

И любовта от пръв поглед съществува и е напълно възможна, случвало ми се е два пъти. Но дори и да не ми се е случвало тя е факт, това са просто хормони в мозъка. Като видиш момиче което толкова ти харесва и си по-млад и ситуацията е просто такава, в мозъка ти се пуска голяма доса от хормоните допмин и октитоцин (и др.) които създават тази любов от пръв поглед. Това е факт от науката, а не романтична измислица.

И как да пробвам да сваля някоя, като няма такава? Откъде да я изкопам? Да щракна с пръсти и да се появи пред мен ли?

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Пийваш си малко C2H5OH и ще видиш къв смел человек ще станеш - въобще няма да се притесняваш за глупости като ''ей ся ще ме отреже'' или ''няма да мога да се справя'', или пък ''не знам да говоря с момичета''.
    Успех!
    Но аз не се притеснявам, нямам срам и съм уверен в себе си и във възможностите си. Просто не искам да се правя на идиот по улиците и да се унижавам като някакъв дебил pick-up artist. Няма как да стане ако не си от калибъра на Брад Пит, че на жените да им се иска да ги заговаряш по улиците.

Като цяло не ми харесва идеята, да приемам действие, при което резултата не зависи изцяло от мен и възможностите ми, а от други хора.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Още ли се занимавате с тоя трол???

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Да

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Обясни ми защо съм трол?! Защото не ти харесва това, което пиша?? Защото имаш различно мнение от мен?? Всичко, което съм казал мога да, и го защитих.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Обясни ми защо съм трол?! Защото не ти харесва това, което пиша?? Защото имаш различно мнение от мен?? Всичко, което съм казал мога да, и го защитих.
    Той самият не знае какво означава трол +това ако питаш него, всеки който влиза в подробности относно проблема е трол търсещ внимание ако искаш мога да ти покажа такива теми ?

Цитирай Първоначално написано от pmarci Виж мнението
    Това твърдение, че момичетата си падат по външния вид не е така
    Прав си. Другата половина гледат каква кола караш.

Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    Прав си. Другата половина гледат каква кола караш.
    X5

Но какво ми помага като няма коя да я види?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    И как да пробвам да сваля някоя, като няма такава? Откъде да я изкопам? Да щракна с пръсти и да се появи пред мен ли?
    Айде пак...
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А състудентките в университета, с които се виждате почти всеки ден?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не разбрахте ли, че автора търси хора в неговото положение, за да се успокои, че не е единствения, а не пътя към промяната и постигане на целта.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не разбрахте ли, че автора търси хора в неговото положение, за да се успокои, че не е единствения, а не пътя към промяната и постигане на целта.
    Тук си много прав.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    По дяволите, дори аз дето също съм девствен не съм като него !

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    По дяволите, дори аз дето също съм девствен не съм като него !
    -Защо още си девствена ?
    -На колко си ?
    -Аз мога ли да помагам ?

След като прочетох всички мнения,смятам че няма причина авторът да е трол.В какви ли не ситуации изпада човек всеки ден,какво му е толкова странното на това?Наистина много рядко се среща момче на тази възраст имащо такива предпочитания за момиче.За жалост заживяхме в един свят ,който все повече и повече ме погнусява.Това ,че искаш момичето ти да е девствено и всичко да е специално и тн. е много хубаво,впечатлена съм.ОТНОВО за жалост,да намериш девствена във възрастта 14-17 е мисията невъзможна.Но има такива,дългото чакане си заслужава.Аз познавам такива момичета.

защо за жалост ?

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    защо за жалост ?
    е за радост ли е ,че на 13 вече са спали с половината си училище

Цитирай Първоначално написано от lori4ka_ani Виж мнението
    е за радост ли е ,че на 13 вече са спали с половината си училище
    живота е кратък тъй че няма лошо да се живее от космическа гледна точка живота е по-кратък и от дени миг.

живота е кратък тъй че няма лошо да се живее от космическа гледна точка живота е по-кратък и от дени миг.
    е какво като е кратък? не може всичко да се прави.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    е какво като е кратък? не може всичко да се прави.
    А защо да не си направят удоволствието ?

А защо да не си направят удоволствието ?
    имаш предвид, защо да не се 3бат на 13 и защо да не се 3бат с всички?

НИКОГА НЕ ЗНАЕШ КОГА ЩЕ ХВЪРЛИШ ТОПА, ТЪЙ ЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ПРОБВАШ ОТ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕШ...

пс: и къде е проблема да се ебът на 13 и то с всички ?

ти някой ден като си имаш дъщеря,като стане на 13 да не забравиш да й слагаш презервативи в раничката

НИКОГА НЕ ЗНАЕШ КОГА ЩЕ ХВЪРЛИШ ТОПА, ТЪЙ ЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ПРОБВАШ ОТ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕШ...

пс: и къде е проблема да се ебът на 13 и то с всички ?
    Добре е да пробваш всичко, което можеш, но още по-добре е да пробваш това, което е редно да го направиш и добре обмислено. Дай сега да лазим по парапета, само защото не сме го пробвали, а изглежда адреналинът е добър. Дай сега да пушим дрога и цигари, само защото не сме го пробвали, а много звезди го правят.

На 13 години първо на всичко децата не са завършени личности, а секса е отговорност. Това, че го правят с всички, показва само лошата култура в обществото и немърливото възпитание на родителите. Не опира само до венерически болести, ами и до самоуважение.

На тоя свят най-малко удоволствието е секс с непознати ще ви научи на нещо съществено, иначе нямам нищо против. Не съм от хората ,които смятат да чакат сватбата, не прокленявам секса за кеф, просто казвам, че той не е толкова важна част от живота, на която трябва да се обръща голямо внимание, освен за предпазните средства.

Град
    Sedes Sancti Petri
    ти някой ден като си имаш дъщеря...
    Това няма как да стане докато не се измисли начин и мъжете да могат да забременяват.
    Питай го по какви си пада.
    А, интересното е, че търси снимки само от мъже.

golemiq gorab - чуи сега... наркотиците са лошо нещо аз не ти говоря за тях сега секса е добро нещо доставящо кеф тъй че
    няма лошо да го пробваш дори и на 12 ако си.. дали на 13 ще го направиш или на 113 е същото...

inewton- паразит такъв ВЪН П*ДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА !!!

ти някой ден като си имаш дъщеря,като стане на 13 да не забравиш да й слагаш презервативи в раничката
    нещо да ме обидеш ли се опитваш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си