- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Нямам нужда от това да се правя на умна.Дадох ти съвет,но нищо явно не си разбрал.
С написаното ти казвам,че трябва първо да разбереш какъв е твоя тип жена,ноо за теб това са глупости и затова според теб с нищо не съм ти помогнала.
Трябва да знаеш какво търсиш за да го намериш ....
МОМИЧЕ търся, по възможност с всички крайници...
Не съм в ситуация че да имам и претенции, и като не е толкова трудо на намеря 'некое лапе' просто ми кажи как. Като бях по малък, да заседявах се в нас и по залите за тренировки, но през последните години излизам навън доста, проблемът е че не съм в ситуации с момичета.
Това, че излизам с аверите не значи, че ще срещна някоя или някоя просто ще дойде до мен да ме заговори, ако работеше така, досега се е случило много пъти.
Защо да досаждам на някакви непознати момичета? Най-много да ме отреже пред хората и да ме унижи, а аз хич не отговарям добре когато някой се опита да се ебава с мене и да ме унижава. Доста често поемам големи рискове на своя глава, но идеята да дам всичката сила в една ситуация на друг, и резултатът да не зависи само от мен и способностите ми хич не ми харесва.