- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Защо да досаждам на някакви непознати момичета? Най-много да ме отреже пред хората и да ме унижи, а аз хич не отговарям добре когато някой се опита да се ебава с мене и да ме унижава. Доста често поемам големи рискове на своя глава, но идеята да дам всичката сила в една ситуация на друг, и резултатът да не зависи само от мен и способностите ми хич не ми харесва.
Аз предложих да се запознаем.
Но не обичам шоколадов сладолед, трябва да ми купиш ванилов.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Еми добавяй си в фб-то например момичета пишете си и след известно време предложи да се срещнете то така се почва.Аз съм момиче и имам съвсем друго мислене от мъжкото.Въпреки,че за да излезе момиче с дадено момче трябва да си и приятен,да има някакви симпатий ддз..
Не знам дали аз съм горда,но ти определно имаш висока самооценка.Понякога голямото самочувствие пречи да мислиш трезво.
Дано не ти е прозвучало грубо,но не може да ми казваш,че аз притежавам дадени ''качества'' като твърдиш,че съм горда при положение,че не ме познаваш,а всъщност показваш,че точно ти си Горделивият.
Не ти ли се струва доста странно да добавям момичета от фб които не познавам? И снимките ми във фейса са доста зле, имам няколко по стари но те са от когато качвах, сега съм много чист и лицето ми се изчисти и има ъгловатост и костите си личат, и като цяло изглеждам в пъти по-добре (но нямам никакви снимки в това състояние).