.
Отговор в тема
Страница 2 от 18 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 432
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението

МОМИЧЕ търся, по възможност с всички крайници...

Не съм в ситуация че да имам и претенции, и като не е толкова трудо на намеря 'некое лапе' просто ми кажи как. Като бях по малък, да заседявах се в нас и по залите за тренировки, но през последните години излизам навън доста, проблемът е че не съм в ситуации с момичета.

Това, че излизам с аверите не значи, че ще срещна някоя или някоя просто ще дойде до мен да ме заговори, ако работеше така, досега се е случило много пъти.
    Да бе, търсил. Това, че те е срам, или страх да заговориш някоя непозната в кафенето, в магазина, в аптеката, във фитнес салона е съвсем друго, нали?

Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    И очакваш да направя някакъв фокус лии ??
    Как да ти помогна незнам - предавам се
    Кажи ми какво да правя за да съм в ситуации с момичета/къде мога да срещам момичета. Как по дяволите хората си намират гадже, не идва от никъде...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Какви напразни надежди?

Аз споделям мнението си, всеки има право да сподели мнението си.
    Това не е мнение. Това е гавра.

Видя ли какви мили думи написах за теб във "Философия и религия"?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Да бе, търсил. Това, че те е срам, или страх да заговориш някоя непозната в кафенето, в магазина, в аптеката, във фитнес салона е съвсем друго, нали?
    Защо да досаждам на някакви непознати момичета? Най-много да ме отреже пред хората и да ме унижи, а аз хич не отговарям добре когато някой се опита да се ебава с мене и да ме унижава. Доста често поемам големи рискове на своя глава, но идеята да дам всичката сила в една ситуация на друг, и резултатът да не зависи само от мен и способностите ми хич не ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Пропускаш уроци по марал, красноречие и логическо мислене.

P.S. dreamwalker, не създавай напразни надежди у момчето!
    Едвали..
    Големият ум е необходим, за да се измислят по-големи глупости.Имам си достатъчно така,че не ми е необходимо повече.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Едвали..
    Големият ум е необходим, за да се измислят по-големи глупости.Имам си достатъчно така,че не ми е необходимо повече.
    Superbia magistra pessima est. (Това е моя сентенция).

Кажи ми какво да правя за да съм в ситуации с момичета/къде мога да срещам момичета. Как по дяволите хората си намират гадже, не идва от никъде...
    Хората са измислили дискотеките,кафетата и тем подобни други места точно на такива места повечето хора се запознават.Аз например моето момче го намерих най-случайно в един сайт и вече 4 години си живеем заедно.Такава една чудна и толкова хубава бъркотия е животът!

Защо да досаждам на някакви непознати момичета? Най-много да ме отреже пред хората и да ме унижи, а аз хич не отговарям добре когато някой се опита да се ебава с мене и да ме унижава. Доста често поемам големи рискове на своя глава, но идеята да дам всичката сила в една ситуация на друг, и резултатът да не зависи само от мен и способностите ми хич не ми харесва.
    Ето веднага - щяла да те отреже, БРЕЙ.

Нямаш компания, не искаш интернет, не искаш непознати. Ами лесно нема.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Аз предложих да се запознаем.

Но не обичам шоколадов сладолед, трябва да ми купиш ванилов.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Superbia magistra pessima est. (Това е моя сентенция).
    Не е гордост споко.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Не е гордост споко.
    А какво е?

Хората са измислили дискотеките,кафетата и тем подобни други места точно на такива места повечето хора се запознават.Аз например моето момче го намерих най-случайно в един сайт и вече 4 години си живеем заедно.Такава една чудна и толкова хубава бъркотия е животът!
    По дискотеки не ходя, в кафетата?! това какво ми помага, аз си сядам с моите хора и си говориме и това е.

Ето веднага - щяла да те отреже, БРЕЙ.

Нямаш компания, не искаш интернет, не искаш непознати. Ами лесно нема.
    Имам компания, просто всичките сме мъже. Как да не искам непознати? Аз точно питам как да се запозная с непознати.

А какво е?
    Еми не бих казала,че съм горда като не е така!
    Много скромен човек съм по принцип..

По дискотеки не ходя, в кафетата?! това какво ми помага, аз си сядам с моите хора и си говориме и това е.
    Не знам изобщо на теб какво може да ти помогне.Нямам идея

Град
    Sedes Sancti Petri
    Много скромен човек съм по принцип..
    И това ако не е гордост…

Не знам изобщо на теб какво може да ти помогне.Нямам идея
    Нормалните хора как се запознават с момичета? Имам много приятели, но всичките са момчета, нямам абсолютно никакъв проблем да намирам нови приятели чрез хобитата и заниманията ми, но за съжеление всичките са момчета.

И това ако не е гордост…
    Еми ако мислиш,че е гордост ок . Ако ме познаваше щеше да мислиш по друг начин.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Еми ако мислиш,че е гордост ок . Ако ме познаваше щеше да мислиш по друг начин.
    Нямаше да мисля по друг начин. inewton мисли по единствен начин- правилният.

Нормалните хора как се запознават с момичета? Имам много приятели, но всичките са момчета, нямам абсолютно никакъв проблем да намирам нови приятели чрез хобитата и заниманията ми, но за съжеление всичките са момчета.
    Еми добавяй си в фб-то например момичета пишете си и след известно време предложи да се срещнете то така се почва.Аз съм момиче и имам съвсем друго мислене от мъжкото.Въпреки,че за да излезе момиче с дадено момче трябва да си и приятен,да има някакви симпатий ддз..

Имам компания, просто всичките сме мъже. Как да не искам непознати? Аз точно питам как да се запозная с непознати.
    добре, като пазариш с приятели ли ходиш?

Нямаше да мисля по друг начин. inewton мисли по единствен начин- правилният.
    Не знам дали аз съм горда,но ти определно имаш висока самооценка.Понякога голямото самочувствие пречи да мислиш трезво.
    Дано не ти е прозвучало грубо,но не може да ми казваш,че аз притежавам дадени ''качества'' като твърдиш,че съм горда при положение,че не ме познаваш,а всъщност показваш,че точно ти си Горделивият.

Еми добавяй си в фб-то например момичета пишете си и след известно време предложи да се срещнете то така се почва.Аз съм момиче и имам съвсем друго мислене от мъжкото.Въпреки,че за да излезе момиче с дадено момче трябва да си и приятен,да има някакви симпатий ддз..
    Не ти ли се струва доста странно да добавям момичета от фб които не познавам? И снимките ми във фейса са доста зле, имам няколко по стари но те са от когато качвах, сега съм много чист и лицето ми се изчисти и има ъгловатост и костите си личат, и като цяло изглеждам в пъти по-добре (но нямам никакви снимки в това състояние).

аз бях до тук не ми се спори повече.Успех на автора

добре, като пазариш с приятели ли ходиш?
    това да не би да значи да пазарувам? ако да - да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си