.
Отговор в тема
Страница 3 от 18 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 432
    Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    аз бях до тук не ми се спори повече.Успех на автора
    просто казвам как стоят нещата, не споря с никой, просто искам съвети относно какво да правя

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Не ти ли се струва доста странно да добавям момичета от фб които не познавам? И снимките ми във фейса са доста зле, имам няколко по стари но те са от когато качвах, сега съм много чист и лицето ми се изчисти и има ъгловатост и костите си личат, и като цяло изглеждам в пъти по-добре (но нямам никакви снимки в това състояние).
    1-во повечето хора в фб го правят.Ти защо мислиш,че имат по 1000 приятели ? Или мислиш,че всичките ги познават
    2-ро Като снимките са зле,снимай се и готово!
    УСПЕХ ОТ МЕН ...

това да не би да значи да пазарувам? ако да - да
    за хляб?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Трол.

Много слаб трол.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    1-во повечето хора в фб го правят.Ти защо мислиш,че имат по 1000 приятели ? Или мислиш,че всичките ги познават
    2-ро Като снимките са зле,снимай се и готово!
    УСПЕХ ОТ МЕН ...
    Аз имам 900, и почти всичките ги познавам.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    за хляб?
    а?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Гледай сега. Ти имаш почти само приятели момчета. Приятелите ти момчета имат приятелки момичета - ОПА, явно не са спали. Защо не попиташ тях? Или защо не ги помолиш да ги викат като излизате? Странични момичета ще се чувстват по-комфортно да разговарят с вас, ако не сте само коч компания.
    Не говоря за такива неща с приятелите ми, няма изобщо да ме уважават ако знаят че имам проблеми с момичетата.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Трол.

Много слаб трол.
    Не знам защо мислиш така, но не съм никакъв трол, всичко което съм написал е истина. Даже ми е доста некомфортно да съм толкова жалък да питам за съвет относно това по форуми, имам по-добри начини да си прекарвам времето, просто искам момиче.

Град
    Dreamland
    Не знам защо мислиш така, но не съм никакъв трол, всичко което съм написал е истина. Даже ми е доста некомфортно да съм толкова жалък да питам за съвет относно това по форуми, имам по-добри начини да си прекарвам времето, просто искам момиче.
    Тогава защо пренебрегваш моя коментар, нали казах, че изглеждам на 16.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на fanton1
    Четох, четох, четох та ми омръзна да чета вече ... Хората ти дават съвети къде, какво, как да направиш за да се запознаеш с момичета ти все отказваш, защото според теб ще те "отрежат" направят за смях и т.н. Ами щом не ги приемаш ще си седиш в това положение и толкова.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Четох, четох, четох та ми омръзна да чета вече ... Хората ти дават съвети къде, какво, как да направиш за да се запознаеш с момичета ти все отказваш, защото според теб ще те "отрежат" направят за смях и т.н. Ами щом не ги приемаш ще си седиш в това положение и толкова.
    Опита се да тролва, но не му се получи.

Супер фен Аватара на fanton1
    Опита се да тролва, но не му се получи.
    Първия ти пост тук ми хареса обаче.

за хляб да отиде

Град
    Dreamland
    искам момиче.
    Това съм аз, ако имаш интерес, може да ми пишеш ЛС => https://akk.li/pics/anne.jpg

Тогава защо пренебрегваш моя коментар, нали казах, че изглеждам на 16.

Изобщо не го видях, не бих се видял с никого от този форум, след нещатата които написах, няма да има никакво уважение към мен.

Защо ме мислите за трол? Нещата които пиша са истина, какво толкова съм казал, че да съм трол?!

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Повечето съвети да доста празни. Това е все едно да кажа на човек без крака, че ще си реши проблема ако има крака.

продавачката те чака

Град
    Dreamland
    Защо ме мислите за трол? Нещата които пиша са истина, какво толкова съм казал, че да съм трол?!
    Като започнем с потребителското име KrivMasur...

Като започнем с потребителското име KrivMasur...
    Нямаше какво друго да измисля, просто си правех профила за да направя темата...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хаха, да, те трева пасат сигурно, та не са се усетили.
    Големи "приятели" имаш, евала.
    Просто не говориме с тях за такива неща.

И не става въпрос дали имам големи приятели, просто никой не може да уважава мъж който за 19 години даже не е и целунал момиче. Унизително е да живееш с това, даже не се чувствам като човек. Сериозно бих предпочел да имам рак вместо това, тези с рак поне са си живяли нормални живота, а не са изпуснали най-важните и най-добрите моменти от младостта си.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Сериозно бих предпочел да имам рак вместо това, тези с рак поне са си живяли нормални живота, а не са изпуснали най-важните и най-добрите моменти от младостта си.
    Не говори такива простотии! Ако имаш рак ще изпуснеш най- важните моменти от старостта си.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не говори такива простотии! Ако имаш рак ще изпуснеш най- важните моменти от старостта си.
    Ебаваш ли се с мене? Ако нямаш младост няма много смисъл в живота, няма против да умра преди 30, но да съм си живял на макс.

Аре бе, никой ли няма кво толкова да каже? Как е толкова невъзможно да си хванеш гадже, та даже да си намериш и приятелки.

толкова си тъп

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    толкова си тъп
    И кое ми е тъпото бе? Обясни ми кво толкова тъпо съм казал, хич не е яко да си пропиляваш най-яките години от живота, докато всички други си правят кефа а ти го изпускаш.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    И кое ми е тъпото бе? Обясни ми кво толкова тъпо съм казал, хич не е яко да си пропиляваш най-яките години от живота, докато всички други си правят кефа а ти го изпускаш.
    искаш гадже да си правиш кефа ли?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

абе в една друга тема питах кои са по-умни? маймуните или хората.. тъкмо се нагласих да мисля, че все пак хората имат повече разум....... и като ти видях тролските разсъждения пак се убедих, че много хора са под нивото на маймуните бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си