- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Трол.
Много слаб трол.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аз имам 900, и почти всичките ги познавам.
а?
Не говоря за такива неща с приятелите ми, няма изобщо да ме уважават ако знаят че имам проблеми с момичетата.
Не знам защо мислиш така, но не съм никакъв трол, всичко което съм написал е истина. Даже ми е доста некомфортно да съм толкова жалък да питам за съвет относно това по форуми, имам по-добри начини да си прекарвам времето, просто искам момиче.
Четох, четох, четох та ми омръзна да чета вече ... Хората ти дават съвети къде, какво, как да направиш за да се запознаеш с момичета ти все отказваш, защото според теб ще те "отрежат" направят за смях и т.н. Ами щом не ги приемаш ще си седиш в това положение и толкова.
за хляб да отиде
Това съм аз, ако имаш интерес, може да ми пишеш ЛС => https://akk.li/pics/anne.jpg
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Защо ме мислите за трол? Нещата които пиша са истина, какво толкова съм казал, че да съм трол?!
продавачката те чака
Просто не говориме с тях за такива неща.
И не става въпрос дали имам големи приятели, просто никой не може да уважава мъж който за 19 години даже не е и целунал момиче. Унизително е да живееш с това, даже не се чувствам като човек. Сериозно бих предпочел да имам рак вместо това, тези с рак поне са си живяли нормални живота, а не са изпуснали най-важните и най-добрите моменти от младостта си.
Аре бе, никой ли няма кво толкова да каже? Как е толкова невъзможно да си хванеш гадже, та даже да си намериш и приятелки.
толкова си тъп
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
абе в една друга тема питах кои са по-умни? маймуните или хората.. тъкмо се нагласих да мисля, че все пак хората имат повече разум....... и като ти видях тролските разсъждения пак се убедих, че много хора са под нивото на маймуните бе