- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Сексът и интимноста са едни от основните човешки нужди.
Абе ей кенеф, аре обясни ми кво толкова тъпи или тролско съм казал. Всичко което написах е истината. Не знаеш колко е гадно да жиееш така. Това, че ти си си живял напълно нормален живот и си имал момичета и виждаш живота по друг начин от мен, не ме прави никакъв трол.
Просто искам съвет, ако няма какво смислено да кажеш - мълчи.
Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 11:30
Ти да не си единствения и последен?
То не е тролксо, направо е трагично живота ти да върти между това да пращиш с момиче или не.
не мога да разбера защо се карате;(
Ако си примат, така е.
Но кой ти каза, че за бедните парите са всичко? В повечето случаи за богатите парите са всичко.
Човек (приметивния) често не осъзнава,че има, докато не го загуби. И ти си толкова тъп, с твоето раково пожелание.
На 19, нямал да има любов, ц. Нали детство нямаше да имаш, щото не си чукал, сега пък цял живот нямало .
Ми и така да е, пак си тъп, ако не можеш да го превъзмогнеш.
Ей дебил, аре да не се убиждаме, защото нито ме познаваш нито знаеш нищо за мене, стига се прави на голям по форумите, нищо лошо не съм ти казал.
А и как да имам любов, като истинка любов можеш да имащ само докато си тийн и си достатъчно тъп да се отдадеш напълно на друг човек и да вярваш сляпо. Само първата любов и истинска, и само момиче, което е било девствено може да обича истински. Преди пак да почнеш да се правиш и да ми обяснаваш къв съм, мога ти кажа, че съм доста образован човек и разбирам много от биология. Само когато едно момиче е девствено може да обича истински, защото само първият път се пуска толкова силна доза в мозъка от хормоните свързани с любовта, след това всеки път е по-слабо независимо какво. Също така докато си на 15 имаш най-много допаминови рецептори и усещаш всяка емоция много по-силно всравнение с всяка следваща година. Аз път не бих могъл да обичам момиче, което не е девствена, бих я хванал за гадже но никога няма да мога да обичам и да бъга истинки интимен с момиче, което знам че са я пецкали други и вече е имала всички тези емоции и аз съм просто поредния. И казвам че съм прекалено стар, защото с всяка година става все по-трудно/невъзможно да намериш младо, девствено момиче. Аз съм девствен, искам и моето момиче да е такова, не искам някаква тъпа курва, или някаква употребявана за която това не е нищо специално.
И това, че неможеш да превъзмогнеш нещо не те прави тъп, 'умния'.
Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 12:41
хахахаха.. ми добре, пожелавам ти да се ожениш за някоя мюсулманка, арабка, там мн девствени има винаги ххаха
..И това, че неможеш да превъзмогнеш нещо не те прави тъп, 'умния'.//
в твоя случай те прави... и слаб
За педофилия ли искаш да те съдят та искаш момиче на 14?
Мани ги тия. Просто искам някое нормално девствено момиче, което ще ме обича. Не искам само ебане и не искам някакви използвани.
Не искам момиче на 14, просто казах 14-18. Бих предпочел някоя на 16-17. И няма как да ме съдят при положение, че в България закона се отнася за под 14 годишни. Познавам хора на моите години, че и по-стари които са били с момичета на тези години и нямат проблеми. Просто искам младо момиче в разцвета си, нещо което абсолютно всеки (без мен) е имал. Не може да става дума за сравнение между момичетата над 19 и тези под.
Повечето момичета са напълно развити на 15, особено с хормините, които блъскат в храните.
Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 13:17
IZPOLZVACH
И кое му е толкова елементарно или ограничено?! Обясни ми. Че аз съм девствен и искам такова момиче ли? Че искам момиче на което, ще и пука за мен, а няма просто да съм поредния за нея? Че не искам някаква дето са я минавали и са си играли с нея като жигата на бат сали дето цялата махала са я мъчили.
Аз просто искам това, което всяко момче е имало - девствено момиче с което се обича и с което да загуби девствеността си подобава.
Аз не агресирам към никой, големия кораб се заяжда с мен, без да съм му казал лоша дума.
Лош съм затова че искам любов ли?!
Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 13:52
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Или си олигофрен или ти липсва всякакъв изказ. Оставям ти да избереш.
Не знам дали обмисляш написаното в постовете си. Жените/момичетата не са за експерименти на който и да е, камоли за неосъзнали се деветнадесет годишни, които не знаят какво точно искат. Никой себеуважаващ се човек не би определил друг от противоположният пол за използван, защото е имал и други сексуални партньори преди него. /Не визирам такива с n-бройки./
Обяснява ни как си нормално момче и искаш нормално момиче. Но нямаш правилни критерии за нормално, според мен.
И 60 хиляди поста да имам, нямам проблем и не искам да използвам девствени ученички.
Не искам секс а гадже/връзка, и не искам да изпозлвам никой а да съм някого заедно. Казах 14-18 т.е. 14 най-ниско и то в случаите когато момичето е доста развито за годините си, идеално бих предпочел някоя на 16-17. Искам да съм с момиче с което съм интимен и което обичам, но няма как да обичам истински момиче, което не е девсветено, и момиче което не е девствено няма как мен да обича истински (или колкото първия си). Това не са измислици, а факти, биология. А и смятам, че е редно да имам девствена при положение, че и аз съм такъв.
Но тези спорове и мнения не са от значение. Аз просто искам съвет как мога да срещам и да се запознавам с момичета, защото съм бил в обсоятелсва, в които околко мен е имало само момчета, и съм изпуснал изживяванията от тези години и нямам никаква идея как и какво да правя. Какво казах видът ми или държанието ми не биха били проблем, проблемът ми е, че нямога да срешам момичета. Дори немога да бъда френдзоннат или отрязан, защото няма потенциално момиче което да направи това с мен.
Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 14:13
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
абе малумници, кво захапахте момчето а? много ли сте отворени като вие сте имали нещо което той не? Не знаете кво е да не си преживял най-нормалното нещо на света и тва да ти тежи. аз знам кво е и въобще не е приятно.
ше ви еба в микробите