.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    абе малумници, кво захапахте момчето а? много ли сте отворени като вие сте имали нещо което той не? Не знаете кво е да не си преживял най-нормалното нещо на света и тва да ти тежи. аз знам кво е и въобще не е приятно.
    ше ви еба в микробите
    Мерси за разбирането братле. Много е гадно чувството да знаеш, че през тези години всички са еспериментирали и са си губели невинноста с момичета във физическият си разцвет, а ти си гниел...

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Мерси за разбирането братле. Много е гадно чувството да знаеш, че през тези години всички са еспериментирали и са си губели невинноста с момичета във физическият си разцвет, а ти си гниел...
    чувството е разяждащо. пропилях си тиин годините и продължавам да пропилявам младежките ми. представи си ако кажеш на някоя жена че си девствен... същата ще и е реакцията като на мравките дето са коментирали по-назад.

чувството е разяждащо. пропилях си тиин годините и продължавам да пропилявам младежките ми. представи си ако кажеш на някоя жена че си девствен... същата ще и е реакцията като на мравките дето са коментирали по-назад.
    Няма да казвам на никоя, защото само ще се прееба, и ще я накарам да загуби каквото и да е уважение към мен, но факта че аз си го знам това е достатъчно тъжен и гаден да ме измъчва отвътре всеки ден. Дори и да стана милионер някои ден, ще е безмислено и пак няма да ми върне тези години, времена и изживявание, които всички други получават БЕЗПЛАТНО, само защото са живи и на тези години.

Няма да казвам на никоя, защото само ще се прееба, и ще я накарам да загуби каквото и да е уважение към мен, но факта че аз си го знам това е достатъчно тъжен и гаден да ме измъчва отвътре всеки ден. Дори и да стана милионер някои ден, ще е безмислено и пак няма да ми върне тези години, времена и изживявание, които всички други получават БЕЗПЛАТНО, само защото са живи и на тези години.
    хубаво е че го осъзнаваш това. времето няма как да се върне. по-добре си трай, прави си парите, купувай си скъпи неща и си притъпявяй емоциите с нещо.

корабе, човек си има имидж особено ако работи нещо сериозно и е заобиколен от сериозни хора. няма кво да ти обяснявам нещо, което няма да разбереш. просто му влез в обувките и му дай ПОЛЕЗЕН съвет. ако не можеш просто не пиши глупости

хубаво е че го осъзнаваш това. времето няма как да се върне. по-добре си трай, прави си парите, купувай си скъпи неща и си притъпявяй емоциите с нещо.

корабе, човек си има имидж особено ако работи нещо сериозно и е заобиколен от сериозни хора. няма кво да ти обяснявам нещо, което няма да разбереш. просто му влез в обувките и му дай ПОЛЕЗЕН съвет. ако не можеш просто не пиши глупости
    Евала за тоя пост.

До inewton - нямам никакво пораженско мислене, доста борбен човек съм и съм минал през бол глупости и лайна. Просто осъзнавам как стоят обстоятелсвата, и колко безсилен съм срещу тях.

И къде са тия добри съвети? Да тичам като малко кученце досаждайки на момичета по улиците докато някоя не ме приеме хия не е добър съвет, нима така свеки е срещнал гаджето си?

До кораба - не се интересувам от мнението на 'путките', просто така стоят нещата в природата. Никой не уважата слабост, а да си девствен на 19 е огромна слабост. Целта на целия живот е да оцелееш достатъчно дълго и да се размножиш с партньор с възможни най-добри гени за вашето потомство. За 19 години да не можеш да намериш нито един партньор, та даже целувка, или просто приятелка какво говори...

Не ми стана ясно за имиджа? Като работиш сериозна работа с интелигентен персонал, няма да се занимаваш с простаци до голяма степен. Тея обсъждания за личния живот на хората съществува в много по висока степен в ниската работна класа хора.
    Глупости са вашите изгъзици, незрели. Колкото и да се жалвате вие не сте малцина подобни случаи, за да се изкарвате неразбрани и онеправдани.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не ми стана ясно за имиджа? Като работиш сериозна работа с интелигентен персонал, няма да се занимаваш с простаци до голяма степен. Тея обсъждания за личния живот на хората съществува в много по висока степен в ниската работна класа хора.
    Глупости са вашите изгъзици, незрели. Колкото и да се жалвате вие не сте малцина подобни случаи, за да се изкарвате неразбрани и онеправдани.
    Как очакваш да разбереш някои като не можеш да се поставиш в ситуацията му?

И просто никой не уважата девствен мъж, така както никой не уважата една курва. Вече обясних защо.

@haritov - за прокурор е от 13 и надолу, на никой няма да му мигне окото ако движа с някоя на 16, особено в България.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Как очакваш да разбереш някои като не можеш да се поставиш в ситуацията му?

И просто никой не уважата девствен мъж, така както никой не уважата една курва. Вече обясних защо.

@haritov - за прокурор е от 13 и надолу, на никой няма да му мигне окото ако движа с някоя на 16, особено в България.
    от 13 надолу си подсъдим за педофилия нагоре си подсъдим за секс с непълнолетна

и си хвани гадже дето няма да се чуди къде я сърби

но все пак ти ще си патиш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

корабе, казах ти че няма да ме разбереш. не се напрягай излишно.

хари, верно си е законно да си с 14 годишна, ама вратичката в закона е такава, че при най-малкото оплакване от нея или родителите и - той ще го отнесе много тежко.

Е къде е следващия, които се интересува и търси мнения на 90% от путките...

Щото, ако няква не ме иска заради това, то много й здраве.
    Само че има и мислещи хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си