- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
И питате ме защо искам да е девствена...
Дори и да си хвана момиче, аз ще изпитам всичко САМ
Тя няма да е девствена, аз няма да съм и първото гадже.
Ще прави секс с мен, но няма да го изживява с мен. Няма да е първия и път, но ще бъде моят. Ще бъда сам във всички тези чувства. Ще трябва да открия емоционалния и романтичния живот сам, а не да го споделя с нея, какво трябва да бъде.
Какъв в смисълът от това? То само като си го мисля ще ми става още по-гадно отколкото когато съм сам и самотен. Ако не си изживееш тийн години и не направиш тези неща тогава подобава си преебан доживот. Нищо няма да ме компенсира за това, че съм изпуснал тези изживяваните, всичките пари или успех на света няма да го променят.
Кажете ми това живот ли е?
Последно редактирано от KrivMasur : 12-17-2015 на 20:52
Със сигурност има все някакви жени около теб, казваш че имаш състудентки, но ти не ги харесваш! Явно за теб, те не са вариант. Няма как да се върнеш в училище и да забиваш съученички - приеми го! Поне опитай, както ти казах с някоя колежка, дали въобще те харесват и дали можеш да "забиваш" и да я докараш до леглото! Може и да не правите секс, ако не се чувстваш готов и комфортно. Просто пробвай как работи системата!
Ти си се фиксирал върху "отнемане на девствеността на девствени ученички" и това не ти помага! Не разсъждаваш трезво! С тоя фетиш/фиксация, рискуваш да си останеш социално и сексуално непълноценен и дори да умреш девствен!
И какво от това?! Колкото повече остаряваш, толкова по-трудно ще намериш девствена! С други думи, колкото повече чакаш, толкова повече шансовете ти въобще да чукаш нещо намаляват!
Няма как да върнеш времето назад - приеми го и продължи напред!
Да, живот е! Като почнеш да правиш секс ще видиш че е така! Успех!
чСтудентките са като кола 5та употреба минала през Хасан, Бат Сали и другата част от компанията които са и давали газ докйрай по селските улици. А и не ги познавам колежките, даже не им знам имената, колегите ги познавам до един.
Това не е фетиш или фиксация, просто желание за първокачесвтвена и пълноценна връзка с момиче, не съм някъв да искам само ебане, даже не ми дреме толкова за секса.
И защо да го забрая, като доста ученички вървят с по-големи, че и доста по стари от мен.
Не ми дреме за секса, това че съм ебал няква разпоретина дето колко ли човека преди мене са я минали и за нея това не е нищо специално а просто ебано няма да промени нищо или да ме накара са се почувсвтвам по-добре. Ако ми беше за това досега да съм си наел проститука от висока класа.