.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    И кажи ми как да пробвам? Викаш еми пробвай. Добре, кажи какво да направя, че да пробвам?
    Със сигурност има все някакви жени около теб, казваш че имаш състудентки, но ти не ги харесваш! Явно за теб, те не са вариант. Няма как да се върнеш в училище и да забиваш съученички - приеми го! Поне опитай, както ти казах с някоя колежка, дали въобще те харесват и дали можеш да "забиваш" и да я докараш до леглото! Може и да не правите секс, ако не се чувстваш готов и комфортно. Просто пробвай как работи системата!
    И питате ме защо искам да е девствена...
    Ти си се фиксирал върху "отнемане на девствеността на девствени ученички" и това не ти помага! Не разсъждаваш трезво! С тоя фетиш/фиксация, рискуваш да си останеш социално и сексуално непълноценен и дори да умреш девствен!
    Тя няма да е девствена, аз няма да съм и първото гадже.
    И какво от това?! Колкото повече остаряваш, толкова по-трудно ще намериш девствена! С други думи, колкото повече чакаш, толкова повече шансовете ти въобще да чукаш нещо намаляват!
    Ако не си изживееш тийн години и не направиш тези неща тогава подобава си преебан доживот.
    Няма как да върнеш времето назад - приеми го и продължи напред!
    Кажете ми това живот ли е?
    Да, живот е! Като почнеш да правиш секс ще видиш че е така! Успех !

ч
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Със сигурност има все някакви жени около теб, казваш че имаш състудентки, но ти не ги харесваш! Явно за теб, те не са вариант. Няма как да се върнеш в училище и да забиваш съученички - приеми го! Поне опитай, както ти казах с някоя колежка, дали въобще те харесват и дали можеш да "забиваш" и да я докараш до леглото! Може и да не правите секс, ако не се чувстваш готов и комфортно. Просто пробвай как работи системата!
    Ти си се фиксирал върху "отнемане на девствеността на девствени ученички" и това не ти помага! Не разсъждаваш трезво! С тоя фетиш/фиксация, рискуваш да си останеш социално и сексуално непълноценен и дори да умреш девствен!
    И какво от това?! Колкото повече остаряваш, толкова по-трудно ще намериш девствена! С други думи, колкото повече чакаш, толкова повече шансовете ти въобще да чукаш нещо намаляват!
    Няма как да върнеш времето назад - приеми го и продължи напред!
    Да, живот е! Като почнеш да правиш секс ще видиш че е така! Успех !
    Студентките са като кола 5та употреба минала през Хасан, Бат Сали и другата част от компанията които са и давали газ докйрай по селските улици. А и не ги познавам колежките, даже не им знам имената, колегите ги познавам до един.

Това не е фетиш или фиксация, просто желание за първокачесвтвена и пълноценна връзка с момиче, не съм някъв да искам само ебане, даже не ми дреме толкова за секса.

И защо да го забрая, като доста ученички вървят с по-големи, че и доста по стари от мен.

Не ми дреме за секса, това че съм ебал няква разпоретина дето колко ли човека преди мене са я минали и за нея това не е нищо специално а просто ебано няма да промени нищо или да ме накара са се почувсвтвам по-добре. Ако ми беше за това досега да съм си наел проститука от висока класа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си