.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    отделно има много монаси, които се въздържат от секс и си живеят доста дълго.

така, че това, че без секс сме щели да се разболеем са пълни провокации, според мен.

сексулната енергия може да бъде трасформирана в много други креативни неща, различни от това да ходиш по цял ден със свалени гащи масторбирайки или денонощен секс, което май е и целта на днешната масова култура, да ни докара до там, не знам.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

така, че това, че без секс сме щели да се разболеем са пълни провокации, според мен.

сексулната енергия може да бъде трасформирана в много други креативни неща, различни от това да ходиш по цял ден със свалени гащи масторбирайки или денонощен секс, което май е и целта на днешната масова култура, да ни докара до там, не знам.
    Като приказваш такива неща, ти пробвал ли си да живееш без секс и без мастурбиране и колко време си издържал?
    Смях !

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Като приказваш такива неща, ти пробвал ли си да живееш без секс и без мастурбиране и колко време си издържал?
    Смях !
    Лол, едва, ли ще иска да пробва

Аз не вярвам че нещо може да замени секса, тъй като мисля че това си е основна човешка нужда, всъщност една от характеристиките на всички животни, е желанието да се размножават, така ни е създал Бог, и доколкото знам според религията сексът не е лошо нещо стига да е със съпруга или съпругата. И не ти говоря за деноноще секс, което не е възможно?! Смисъл организма има нужда да се възстанови. И това че отделя допамин, не означава че създава зависимост; храната и спортът също отделят допамин, но не сме зависими.
    *зависими в смисъл, като от дрога(хероин, кокаин...)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз не вярвам че нещо може да замени секса, тъй като мисля че това си е основна човешка нужда, всъщност една от характеристиките на всички животни, е желанието да се размножават, така ни е създал Бог, и доколкото знам според религията сексът не е лошо нещо стига да е със съпруга или съпругата. И не ти говоря за деноноще секс, което не е възможно?! Смисъл организма има нужда да се възстанови. И това че отделя допамин, не означава че създава зависимост; храната и спортът също отделят допамин, но не сме зависими.
    *зависими в смисъл, като от дрога(хероин, кокаин...)
    зависимостта не идва от природата, която Бог е създал, но идва като проклятие от системата на човешката(666) религия/духовност

"И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води; с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха(също: бяха афектирани/засегнати) от виното на нейното блудствуване." Откровение 17: 1-2
    Последно редактирано от npp : 12-19-2015 на 23:02

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    зависимостта не идва от природата, която Бог е създал, но идва като проклятие от системата на човешката(666) религия/духовност

"И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води; с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха(също: бяха афектирани/засегнати) от виното на нейното блудствуване." Откровение 17: 1-2
    Абе това не е ли за виното? ГОВОРИМ ЗА СЕКСА.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Абе това не е ли за виното? ГОВОРИМ ЗА СЕКСА.
    тук за опиване с вино ли се говори:

"И видях, че жената се беше опила от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много." Откровение 17: 6

и едва ли става въпрос за пиене на кръв от истински Светии в съвсем буквалния смисъл на думата

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението

ти за каква зависимост имаш впредвид? и нека разграничаваме зависимост и нужда.

Мега фен
    сякаш слушам думите на някакъв йоги или индус, точно те говорят така за секса, уж че имало някаква сексуална енергия, която Бог ни е дал да трансформираме, абсолютен дебилски папагал си, каквото прочетеш или чуеш от света, това рецитираш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си