.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на LoveInfect

Unhappy Какво ще правя?

ХОРА СЪВЗЕМЕТЕ СЕ,!
    ПРОВАЛЯТЕ ТУКА ЦЕЛИЯ ФОРУМ, ВИЕ ТУКА ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИСВАМ, ЗА ДА ЧЕТА РЕКЛАМИТЕ? НЕ, ИДВАМ ВСЪЩНОСТ ЗАЩОТО СА МИ ИНТЕРЕСНИ МНЕНИЯТА НА Meth, dreamwalker, Liora, defender, inweton, npp (на който дори една рисунка не можах да му нарисувам ), дори и на Грозния и DoktorSatan... ВИЕ СТЕ ХОРАТА КОИТО НАПРАВИХТЕ ТОЗИ ФОРУМ, ТОЗИ РАЗДЕЛ...СЕГА НАПУСКАТЕ?! Следях ви и четях мненията ви защото се възхищавам на вашия начин на мислене, на на вашите мнения, вие ме научихте на много неща! А сега си тръгвате, не можем да дискутираме, теми... ами ако станат пак някви атентати? с кой да го дискутирам ? Аз не познавам други философи по религия...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Какво пък толкова си научила от нас? Куп фанатици с различен мироглед и вярвания, които постоянно спорят.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Какво пък толкова си научила от нас? Куп фанатици с различен мироглед и вярвания, които постоянно спорят.
    То именно това е интересно!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    ХОРА СЪВЗЕМЕТЕ СЕ,!
    ПРОВАЛЯТЕ ТУКА ЦЕЛИЯ ФОРУМ, ВИЕ ТУКА ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИСВАМ, ЗА ДА ЧЕТА РЕКЛАМИТЕ? НЕ, ИДВАМ ВСЪЩНОСТ ЗАЩОТО СА МИ ИНТЕРЕСНИ МНЕНИЯТА НА Meth, dreamwalker, Liora, defender, inweton, npp (на който дори една рисунка не можах да му нарисувам ), дори и на Грозния и DoktorSatan... ВИЕ СТЕ ХОРАТА КОИТО НАПРАВИХТЕ ТОЗИ ФОРУМ, ТОЗИ РАЗДЕЛ...СЕГА НАПУСКАТЕ?! Следях ви и четях мненията ви защото се възхищавам на вашия начин на мислене, на на вашите мнения, вие ме научихте на много неща! А сега си тръгвате, не можем да дискутираме, теми... ами ако станат пак някви атентати? с кой да го дискутирам ? Аз не познавам други философи по религия...
    хайде сега...

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    хайде сега...
    Падам си от време на време истеричка... но е вярно! Виж ги тия, половиния форум, изпустя...
    И идват тук някви нови хора дето мн ме дразнят. Без това скоро ще е краят на света.

Мега фен
    Падам си от време на време истеричка... но е вярно! Виж ги тия, половиния форум, изпустя...
    И идват тук някви нови хора дето мн ме дразнят. Без това скоро ще е краят на света.
    а знаеш ли, че някой ден можеш да съжаляваш горчиво задето си искала да останат, защото те са се противели на истинския Господ Бог и са лъжепророкували като са отричали Неговата истина и са я заменяли с лъжа и така са докарали съблазън и за теб?!

Хаха, ако ме докара някой до съблазан, и аз се подам, искам да си получа заслуженото.... така е редно. Ти въобще не знаеш, каква ми е силна връзката с Бога, ама нигой не може да знае... това си е лично, между мен и Създателя, но от друга страна си прав.

Мега фен
    Хаха, ако ме докара някой до съблазан, и аз се подам, искам да си получа заслуженото.... така е редно. Ти въобще не знаеш, каква ми е силна връзката с Бога, ама нигой не може да знае... това си е лично, между мен и Създателя, но от друга страна си прав.
    това е неадекватен отговор, казвам го без да те съдя/осъждам

Да неадекватен е. Наистина.

Идват и нови хора.

Мега фен Аватара на RagioL
    специално в дефендър и нпп не виждам какво интересно има

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    специално в дефендър и нпп не виждам какво интересно има
    кое е интересно за теб?!, защото например не съм обещал, че ще съм джубокс

кабала, херметизъм, богомилство и др.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    кабала, херметизъм, богомилство и др.
    Еретик!!!

или духовник

Че къде отиват ? Да не умирате бе ?

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Аз съм отдавна тук .. Просто този разговор замря отдавна..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ЗАЩОТО СА МИ ИНТЕРЕСНИ МНЕНИЯТА НА Meth, dreamwalker, Liora, defender, inweton, npp (на който дори една рисунка не можах да му нарисувам ), дори и на Грозния и DoktorSatan... ВИЕ СТЕ ХОРАТА КОИТО НАПРАВИХТЕ ТОЗИ ФОРУМ
    Meth беше болен фанатик, който повтаряше "свещенната си книга" като папагал и всичките му аргументи започваха и свършваха с нея ! Не можеше да обясни или оправдае фактите от реалността, като ги отричаше или просто игнорираше. Предполагам че сега е в ИДИЛ !
    dreamwalker е най-обикновен трол, при това неуспешен ! Липсата на оригиналност, компенсираше със спам - предимно едносрични постове, без връзка с темата или реалността.
    defender и npp освен да прекопирват стени от текст отнякъде, друго не правят и рядко спорят по същество. Толкова си могат !
    inewton имаше моментни проблясъци, но е изпаднал в творческо бесилие и апатия. Намира утеха в тролски и несериозни теми, с които форумът се пълни напоследък.
    DoktorSatan се увлича лесно в спорове със стените от текст, пускани от defender и npp и явно за друго не му остава време !

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    тролски и несериозни теми, с които форумът се пълни напоследък.
    Че то други има ли?

DoktorSatan се увлича лесно в спорове със стените от текст, пускани от defender и npp и явно за друго не му остава време
    Не че не ми остава време, просто няма нужда, защото това не са спорове в класическия смисъл, въпреки че привидно изглеждат така. Спорът е когато двама или повече души имат несъответствие в гледните точки. Спорът се поражда именно тогава, когато нито единия нито другия може да гледа на нещата по повече от един начин. Затова е и борбата за надмогване, ваденето на ад-хоминем аргументи и т.н. За мен е ясно че те няма как да погледнат с други очи на нещата, не непременно с моите очи, просто с други. Не го и изисквам от тях. Използвам коментарите им за да създам един фалшив диалог, понеже в диалогична форма ми е по-лесно да излагам това, което имам да кажа. Да, някой път си позволявам да ги засилвам и да имитирам лично отношение, но това е само за ташак. Е, всъщност има и друго предназначение - ако аз не си създам персона на която те да откликват според това както аз искам, те ще ми създадат (и вече са ми създали) персона така или иначе, защото само така могат да видят "кой съм" и "какъв съм" понеже имат потребност от готова реакция и опростен, шаблонен образ на всичко, който да се вписват в сънуваната им реалност. Не го изтъквам като нещо лошо, просто човекът е устроен да търси подобията, да ги структурира и класифицира, а там където няма, умът си ги сътворява, дори и да няма изобщо основа за такова уподобяване и сравняване. А подобията винаги са отражение на личен опит - всеки разбира(уподобява) нещата само като ги сравнява с това, което вече е видял и разбрал, тоест само с това, което е налично в него и с нищо друго.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-22-2016 на 17:30

Мега фен
    някой, пак не пропусна да изтъкне колко е велик и над ..., жалка история (repeat).
    Последно редактирано от defender : 01-22-2016 на 19:37

Град
    Sedes Sancti Petri
    inewton имаше моментни проблясъци, но е изпаднал в творческо бесилие и апатия. Намира утеха в тролски и несериозни теми, с които форумът се пълни напоследък.
    )
    Братко, направо не мога да повярвам. Аз като гледам, за мен си се изказал най- положително.

Мега фен Аватара на solo_
    inewton знания събира като тайно мастурбира, нали така бе Кардинал Рацингелов ?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    inewton знания събира като тайно мастурбира, нали така бе Кардинал Рацингелов ?
    You get it. (Само че не го правя тайно, ето, признавам си, че се пипам)

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    You get it. (Само че не го правя тайно, ето, признавам си, че се пипам)

Нали знаеш че аз само се шегувам... Нямам лоши намерения към теб (като изключем само едно...) кефиш ме ти и Антония сте Дует срещу мен

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението

Нали знаеш че аз само се шегувам... Нямам лоши намерения към теб (като изключем само едно...) кефиш ме ти и Антония сте Дует срещу мен
    Никой не е срещу теб. Просто катo ни е скучно те ебаваме. Същото е и с Dwyd96.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си