.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    ЗАЩОТО СА МИ ИНТЕРЕСНИ МНЕНИЯТА НА Meth, dreamwalker, Liora, defender, inweton, npp (на който дори една рисунка не можах да му нарисувам ), дори и на Грозния и DoktorSatan... ВИЕ СТЕ ХОРАТА КОИТО НАПРАВИХТЕ ТОЗИ ФОРУМ
    Meth беше болен фанатик, който повтаряше "свещенната си книга" като папагал и всичките му аргументи започваха и свършваха с нея ! Не можеше да обясни или оправдае фактите от реалността, като ги отричаше или просто игнорираше. Предполагам че сега е в ИДИЛ !
    dreamwalker е най-обикновен трол, при това неуспешен ! Липсата на оригиналност, компенсираше със спам - предимно едносрични постове, без връзка с темата или реалността.
    defender и npp освен да прекопирват стени от текст отнякъде, друго не правят и рядко спорят по същество. Толкова си могат !
    inewton имаше моментни проблясъци, но е изпаднал в творческо бесилие и апатия. Намира утеха в тролски и несериозни теми, с които форумът се пълни напоследък.
    DoktorSatan се увлича лесно в спорове със стените от текст, пускани от defender и npp и явно за друго не му остава време !

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    тролски и несериозни теми, с които форумът се пълни напоследък.
    Че то други има ли?

DoktorSatan се увлича лесно в спорове със стените от текст, пускани от defender и npp и явно за друго не му остава време
    Не че не ми остава време, просто няма нужда, защото това не са спорове в класическия смисъл, въпреки че привидно изглеждат така. Спорът е когато двама или повече души имат несъответствие в гледните точки. Спорът се поражда именно тогава, когато нито единия нито другия може да гледа на нещата по повече от един начин. Затова е и борбата за надмогване, ваденето на ад-хоминем аргументи и т.н. За мен е ясно че те няма как да погледнат с други очи на нещата, не непременно с моите очи, просто с други. Не го и изисквам от тях. Използвам коментарите им за да създам един фалшив диалог, понеже в диалогична форма ми е по-лесно да излагам това, което имам да кажа. Да, някой път си позволявам да ги засилвам и да имитирам лично отношение, но това е само за ташак. Е, всъщност има и друго предназначение - ако аз не си създам персона на която те да откликват според това както аз искам, те ще ми създадат (и вече са ми създали) персона така или иначе, защото само така могат да видят "кой съм" и "какъв съм" понеже имат потребност от готова реакция и опростен, шаблонен образ на всичко, който да се вписват в сънуваната им реалност. Не го изтъквам като нещо лошо, просто човекът е устроен да търси подобията, да ги структурира и класифицира, а там където няма, умът си ги сътворява, дори и да няма изобщо основа за такова уподобяване и сравняване. А подобията винаги са отражение на личен опит - всеки разбира(уподобява) нещата само като ги сравнява с това, което вече е видял и разбрал, тоест само с това, което е налично в него и с нищо друго.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-22-2016 на 18:30

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    inewton имаше моментни проблясъци, но е изпаднал в творческо бесилие и апатия. Намира утеха в тролски и несериозни теми, с които форумът се пълни напоследък.
    )
    Братко, направо не мога да повярвам. Аз като гледам, за мен си се изказал най- положително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си