- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
лош!
опитва се бъда лош
епик фейл
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
че ток пак си е вярно и за мен
иначе интересен човек си нещо което не казвам на всеки
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Добричка, дава хубави съвети.
благодаря на всичките си фенове, обичам ви!
най-искрено споделям, че и двамата ме кефите адски много и ако живеех в един град с всеки, нямаше да се отървете от мен като приятелче.![]()
Мръсница (както и друг път съм казвал). Поне вече май излезе от депресията.
сега вече няма кой да не изпревари
повтарям, малко психо ми изглежда(peace)
Отнесена, ирационална, лековерна, наивна и може би малко глупoвата(?).
Последно редактирано от corbV2 : 12-19-2015 на 13:58
не може да приеме себе си
обича докато му мажа дупето да го държа за рамената
никво право нямаш да ме наричаш така, след като си същия!!
скапаняк![]()
не съм аз човека, който пише усмихнати слънчица с надеждата да го огрее :Д следващия път дано не те видя на колене с розичка в ръка мухахаха
"muhahahaah"", ti si obitak, sloji si snimka na ow4ica, powe4e 6ti otiwa, ne si wylk, moi