.
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Начи брат, проблема е в начина ти на мислене, не в тва че си девственик. Ти не си смотан защото си девствен, а си девствен защото си смотан.
    - Първо, даваш ли си сметка, че хората виждат света по уникален начин? За теб твоите разсъждения може да са напълно смислени, но за останалите може да са абсурдни, имай го в предвид. Ето защо всички в тази тема те солят. От моя гледна точка ти искаш съвети, но когато получиш такива даваш всичко от себе си да ги оспориш, все едно сам на себе си искаш да наложиш това, в което искаш да вярваш.
    - Второ, жените са тия, които им е важен външния вид, иначе за кво хвърлят пари по салоните за красота? Мъжете по скоро водят. Те са отговорните в семейството, казано така, че да ме разбереш. Погрешно вярваш, че уж трябва да си мега красив. Ами ако беше така, салоните за красота щяха да са за мъже.
    - Трето, тва дет съм написал сигурно няма и да вникнеш в него. Или ще го прочетеш през редовете, или няма да го прочетеш изобщо.

Сам трябва да се оправиш и няма да е лесно... опознай себе си, маняк.
    Не съм смотан, и не съм девствен защото съм "смотан", защото не съм около момичета. Как по-дяволите да си загубя девствеността като няма такова момиче, с което мога? Как да я загубя като съм само около мъже??? Това ми е проблема, че не срещам момичета, не че съм неприятен човек.

Всеки си има мнение и вижда нещата по свой начин, за просто изказах моя. Не съм тук да споря с хорат, моито разсъждения са базирани на логика и факт, а не на това как ме карат да се чувствам, не ми харесват и на мен, но просто така стоят нещата.

И единствените съвети които получих са да досаждам на непознати момичета по улиците като идиот.

И не ми казвай, че външния вид не е от значение, при положение, че има толкова много мъже, които са известни МИЛИОНЕРИ само и единствено защото на жените им харесва как изглеждат. Жените само киснат по салоните за красота защото знаят, колко важен е външния вид. Разбирам какво имаш впредвид за мъжете, но видът също е от голямо значение, все пак трябва да има привличане. Никой няма да се влюби от пръв поглед в добрия ти характер.

Познавам себе си повече от достатъчно, нямам абсолютно никакви проблеми и всичко ми е наред. Единственото, което ми липсва е момиче, и проблемът ми е, че съм в ситуации в които не съм около момичета. Гимназията много ме прецака, както казах, в класа ми имаше само едно момиче, а в другите - и по-малко. Даже нямам приятелки.

Не смятам, че ще е трудно да се харесам на едно момиче (карам хубава кола, не съм нисък, имам плочки, не съм грозен,плешив,сляп и т.н. или странен или неприятен човек т.е. аутист) , но не ми е в това проблема, а във това да срещна въпросното момиче, как да не съм девствен като само мъже познавам и само с мъже контактувам??!
    Последно редактирано от KrivMasur : 12-23-2015 на 09:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си