.
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Чудесни подаръци получих, а вие?
    Разкажи и ти де :Д

Най-чудесния - бях си със семейството. С майка ми бяхме снежанки и купихме подаръци за всички.
    Сега мисля да правя коледни бисквити по рецепта на Naive, да купя нещо за децата на съквартиранта ми (2 от децата му и жена му са ни нагости), хм и .. вероятно да се чуя с ямайското "момче".

Утре си летя обратно. Със смесени чувства съм.

Шефката от предната работа ми предложи да се върна сега през март ( общо взето на каквато избера позиция - техническа, нетехническа ), но наистина искам малко приключения първо, не ми се обвързва дългосрочно отново. Хем ми е милно, че тя държи на мен ( и аз не познавам по-свестен и съвестен ръководител ), хем ми се работи нетехническа работа ( организация, процеси), хем обаче .. там, където съм сега, се чувствам свободна по един начин, по който никога не съм се чувствала тук, въпреки, че винаги си правя каквото знам.
    Там просто не съм близка с никого, имам си лично пространство, никой не ми се бърка, няма приятели, няма познати, няма драми и интриги, няма ангажименти. Толкова е ... свободно и ненатоварващо. + Нови хора всеки ден срещаш, не просто нови хора, ами нови хора, които като теб идват от всякъде, само дето историята им е с 20г. по-дълга от твоята ... за което нито на тях им пука, нито на теб. :Д

Ооо, омг, и да - за 40-60 евро летиш и се връщаш до италия (милано) , франция( бордо, лион, ница) за уикенда, това е по-евтино от вечер във син сити ( или две вечери в плаза).
    Последно редактирано от NomNomNom : 12-26-2015 на 09:30
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми