Той ли ти каза, че има проблем с приятелството ви заради случката или ти не можеш да се примириш, че е бил с нея? Не мисля, че това трябва да ви развали отношенията. А фактът, че е била с него, не означава, че има печат "забранено" за теб. Изключително глупав предразсъдък е. Ако наистина се харесвате и сте силно привлечени един от друг, приятеля ти трябва да може да разбере и да го приеме. Още повече, че тяхната връзка се предполага да не е била емоционална, въпреки че често един от двамата, в подобни неангажиращи отношения, хлътва. В крайна сметка си е негов проблема, ако е изпитал чувства, знаейки параметрите. Не може да обвини в нищо нито нея, нито теб.*
Също така аз не разбирам такива "отворени" връзки, което не значи, че са непременно лоши, ако участниците са си били "верни". Според мен трябва да се опиташ да разбереш дали се е виждала и спала с други, докато го е правила и с него, за да знаеш с какво си имаш работа. Но дори и тогава не трябва да я заклеймяваш. Хората заслужават втори шанс и противно на това, което се говори - могат и се променят, но не всички, разбира се. Твоята задача е да разбереш какво изпитва тя към теб сега и дали е готова да е с теб на 100%. Няма да е лесно в никакъв случай. Успех!
* - игнорирай маркираното, недочел бях ;д
Последно редактирано от corbV2 : 12-28-2015 на 19:12