Първоначално написано от 
espada

toz pyk. brat, w boksa dori, footwork-a e kliu4ow, ne gowori gluposti za ""lapite", dwijenieto s kraka e do tolkowa wajno, kolkoto dwijenieto s ryce, dori moje i da e po- kompleksno wsy6tnost, krakata sa ti osnowata. ne se izlagai. te i udarite s ryce trygwat ot krakata, pyk i trqbwa da i zaema6 opredeleni pozicii po ringa, smenq6 ygli, stoika, si4ko idwa ot osnowata. non stop dwijenie
i ronda nikwi "lapi" nqma, prosto se bi s nqkwi nowobranki, kwito sa powe4eto w jenskiq mma w momenta, prosto si zahranwat zwezdite, koito idwat ot drugi disciplini kato joanna- muay thai 6ampionkata, ronda, holly holm- box i kick box 6ampionka. typnq e jenskiq mma, nz ti kak wyob6te go gleda6, samo holly me wpe4atli i joanna, ronda ne 4ak tolkoz, na neq samo nqkwi ken4eta i dawaha da 4upi do predi da q sre6tnat s holly. qko podkrepena s mediini izmislici  be ronda rousey, srawnqwaha q s Mike Tyson HAHAHAHAAHA toi w kyw basein, s kwi akuli e pluwal, tq s kwi malki ribki i popowi lyji4ki pluwa i pak uspq da se nabuta pri nai golqmata akula w diwiziqta si...  mega izlagaciq kato rezultat se polu4i, izobli4iha i fal6iwiq imidj izgraden ot mediite. kosmi4eski sumi pari sa izkarali oba4e, 100%. ina4e podceniha holly holm izmamnicite, deto se opitaha da izkarat ronda nai- welikata ne znam si kwa na wsi4ki wremena, mnogo si obyrkaha rabotata