.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    според инфото в википедиа ронда е 170 при 60 кг (на колкото се състезава), разбира се когато не се подготвя за мач е сигурно към 65-6.
    Масивна е като за жена, ама тове е мое мнение все пак.
    да не говорим, че кикбокса изобщо не те прави изрод. Редовната практика в началото най-много да ти помогне да свалиш няколко кг. Без тренировки с тежести няма да пораснеш особено. Всички знаем, че масата боксови треньори странят от силовите тренировки, с аргумента, че бойците му стават много бавни и се сковават, което далеч не е случая, но все пак.
    Може би си прав, но жена да тренира такова нещо ми е меко казано странно.
    Единствената причина, която би те накарала да лафиш подобни глупости (че телата им са грозни) е проста - имаш адската липса на увереност. + че вероятно разбиранията са ти от поне миналия век.
    Не виждам какво е общото с увереността или нейната липса, а разбиранията ми по въпроса мисля че се споделят от по-голямата част от хората, дори да са от "миналия век".

Мега фен Аватара на Rakshy
    мисля, че приключихме въпроса.

Banned Супер фен
    kwa be6e taz ""igra na lapi"" za koqto gowore6e we, Rakshy?

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    kwa be6e taz ""igra na lapi"" za koqto gowore6e we, Rakshy?
    https://youtu.be/Wdwt7IudiKk?t=72 лапи.

https://youtu.be/lBCPAfVE3zY?t=963

18та минута
    Последно редактирано от Rakshy : 12-30-2015 на 00:21

Banned Супер фен
    brat lapi, ama kato se okaje6 na zemqta s 4owek wyrhu teb- lapite omekwat, nali zn, togawa trqbwa da se prewry6tat w zmiiski opa6ki. twyrde raznowidna e igrata, za da se koncentrira6 predimno wyrhu edin element. primer za twa e ma4a na holly holm i ronda, twoqta liubimka, nz sq dali ti e o6te takawa de. Conor ina4e moje nakraq da se okaje 4e e nqkakwo bojestwo. twyrde e weli4estwen

https://www.youtube.com/watch?v=3Eo12kn3SBw ei go, pytq na carq

01;05 o6te ot predi da polu4i koronata mu se klanqha do zemqta po4ti

https://www.youtube.com/watch?v=Z7KpX2eOQx8 analiz na cqlostnata mu igra
    Последно редактирано от espada : 12-30-2015 на 01:27

в случая става въпрос за кикбокс, затова лапите са най-оферта, ако стигнеш до земята - или ще те изправят, или ще загубиш :Д

и да, Ронда още ми е любимка. В мача с Холм очевидно това не беше тя, затова чакам завръщането.

Конър го следя от първия му мач в UFC и мисля, че ще достигне висотите ;д

Banned Супер фен
    в случая става въпрос за кикбокс, затова лапите са най-оферта, ако стигнеш до земята - или ще те изправят, или ще загубиш :Д

и да, Ронда още ми е любимка. В мача с Холм очевидно това не беше тя, затова чакам завръщането.

Конър го следя от първия му мач в UFC и мисля, че ще достигне висотите ;д
    toz pyk. brat, w boksa dori, footwork-a e kliu4ow, ne gowori gluposti za ""lapite", dwijenieto s kraka e do tolkowa wajno, kolkoto dwijenieto s ryce, dori moje i da e po- kompleksno wsy6tnost, krakata sa ti osnowata. ne se izlagai. te i udarite s ryce trygwat ot krakata, pyk i trqbwa da i zaema6 opredeleni pozicii po ringa, smenq6 ygli, stoika, si4ko idwa ot osnowata. non stop dwijenie

i ronda nikwi "lapi" nqma, prosto se bi s nqkwi nowobranki, kwito sa powe4eto w jenskiq mma w momenta, prosto si zahranwat zwezdite, koito idwat ot drugi disciplini kato joanna- muay thai 6ampionkata, ronda, holly holm- box i kick box 6ampionka. typnq e jenskiq mma, nz ti kak wyob6te go gleda6, samo holly me wpe4atli i joanna, ronda ne 4ak tolkoz, na neq samo nqkwi ken4eta i dawaha da 4upi do predi da q sre6tnat s holly. qko podkrepena s mediini izmislici be ronda rousey, srawnqwaha q s Mike Tyson HAHAHAHAAHA toi w kyw basein, s kwi akuli e pluwal, tq s kwi malki ribki i popowi lyji4ki pluwa i pak uspq da se nabuta pri nai golqmata akula w diwiziqta si... mega izlagaciq kato rezultat se polu4i, izobli4iha i fal6iwiq imidj izgraden ot mediite. kosmi4eski sumi pari sa izkarali oba4e, 100%. ina4e podceniha holly holm izmamnicite, deto se opitaha da izkarat ronda nai- welikata ne znam si kwa na wsi4ki wremena, mnogo si obyrkaha rabotata
    Последно редактирано от espada : 12-30-2015 на 03:58

Супер фен Аватара на tochko
    toz pyk. brat, w boksa dori, footwork-a e kliu4ow, ne gowori gluposti za ""lapite", dwijenieto s kraka e do tolkowa wajno, kolkoto dwijenieto s ryce, dori moje i da e po- kompleksno wsy6tnost, krakata sa ti osnowata. ne se izlagai. te i udarite s ryce trygwat ot krakata, pyk i trqbwa da i zaema6 opredeleni pozicii po ringa, smenq6 ygli, stoika, si4ko idwa ot osnowata. non stop dwijenie

i ronda nikwi "lapi" nqma, prosto se bi s nqkwi nowobranki, kwito sa powe4eto w jenskiq mma w momenta, prosto si zahranwat zwezdite, koito idwat ot drugi disciplini kato joanna- muay thai 6ampionkata, ronda, holly holm- box i kick box 6ampionka. typnq e jenskiq mma, nz ti kak wyob6te go gleda6, samo holly me wpe4atli i joanna, ronda ne 4ak tolkoz, na neq samo nqkwi ken4eta i dawaha da 4upi do predi da q sre6tnat s holly. qko podkrepena s mediini izmislici be ronda rousey, srawnqwaha q s Mike Tyson HAHAHAHAAHA toi w kyw basein, s kwi akuli e pluwal, tq s kwi malki ribki i popowi lyji4ki pluwa i pak uspq da se nabuta pri nai golqmata akula w diwiziqta si... mega izlagaciq kato rezultat se polu4i, izobli4iha i fal6iwiq imidj izgraden ot mediite. kosmi4eski sumi pari sa izkarali oba4e, 100%. ina4e podceniha holly holm izmamnicite, deto se opitaha da izkarat ronda nai- welikata ne znam si kwa na wsi4ki wremena, mnogo si obyrkaha rabotata
    Ами да. Всъщност аз почнах да следя Ронда защото е джудистка и ми направи впечатление, че е вкарала над 60% от джудото си в UFC, което е нереално, защото в MMA техниката е но ги, а в джудото е 100% ги. Също така, се беше постарала да вкара и много страйкинг, въпреки, че си предпочиташе хвърлянията. Това, което забелязах в Ронда, е че тя работеше различно с краката си, както в граплинг би работила с тях, а освен това и ги хамалеше яката. Все пак, на мен ми е умопомрачително да си помисля, че за 14 секунди се хвърли на хвърчащ ключ и взе срещата с джужджи гатаме.

Относно еуфорията около "големите", и мен ме дразни, но това не прави спортистите по-малко такива. Жалко е, че когато падне някой, едва ли не феновете просто го заменят с други.

еспада, не знам кво ми обясняваш и защо го правиш :Д никъде не сме говорили за foot work...

идеята ми беше, че лапите са най-лесния и бърз начин да учи комбинации. Тези комбинации си идват и с правилния foot work.
    Така като си запаметил движението, че и на сън да те бутнат да направиш комбинацията, можеш да го прилагаш без да мислиш в спаринг и истинския мач. Като на Конър лявата, с която нокаутира Алдо. Преди мача имаше клипче колко пъти си минава именно през това движение - цак цак бум :Д (цак като движение с тялото и краката, бум като завършващ удар)

Banned Супер фен
    еспада, не знам кво ми обясняваш и защо го правиш :Д никъде не сме говорили за foot work...

идеята ми беше, че лапите са най-лесния и бърз начин да учи комбинации. Тези комбинации си идват и с правилния foot work.
    Така като си запаметил движението, че и на сън да те бутнат да направиш комбинацията, можеш да го прилагаш без да мислиш в спаринг и истинския мач. Като на Конър лявата, с която нокаутира Алдо. Преди мача имаше клипче колко пъти си минава именно през това движение - цак цак бум :Д (цак като движение с тялото и краката, бум като завършващ удар)
    ti ot kyde go nau4i toq termin ""lapi"?

Ха, радвам се, че развихме някаква интересна дискусия за бокса. По принцип, понеже стана дума за техника на ударите, искам да отбележа, че тя не ми е никакъв проблем, дори развивам стратегии. На Грозния ще кажа да не предполага как изглежда фигурата ми, защото имам съвсем нормални мерки(87/68/97) и не мисля, нито пък никой от обкръжението ми, че наподобявам на мъж. Засега правя от онези ,,китайски почивки" по 3 пъти на ден по 4 серии за 1 минута и женски лицеви, като всеки ден се старая да увеличавам до толкова, че да правя упражненията правилно. Видях, че стана въпрос за Ронда. Друг пример за успешна, красива, семейна боксьорка е щерката на Мохамед Али - Лайла Али.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bogyyto Виж мнението
    Ха, радвам се, че развихме някаква интересна дискусия за бокса. По принцип, понеже стана дума за техника на ударите, искам да отбележа, че тя не ми е никакъв проблем, дори развивам стратегии. На Грозния ще кажа да не предполага как изглежда фигурата ми, защото имам съвсем нормални мерки(87/68/97) и не мисля, нито пък никой от обкръжението ми, че наподобявам на мъж. Засега правя от онези ,,китайски почивки" по 3 пъти на ден по 4 серии за 1 минута и женски лицеви, като всеки ден се старая да увеличавам до толкова, че да правя упражненията правилно. Видях, че стана въпрос за Ронда. Друг пример за успешна, красива, семейна боксьорка е щерката на Мохамед Али - Лайла Али.
    Ронда е далеко от красотата, разминали са се на разстояние. За Лайла не знам.

https://www.youtube.com/watch?v=d5p4fPaAI2I
    Последно редактирано от espada : 12-30-2015 на 22:23

ti ot kyde go nau4i toq termin ""lapi"?
    треньори, атлети и най-малкото "уредите" се наричат лапи във всеки един магазин

Banned Супер фен
    треньори, атлети и най-малкото "уредите" се наричат лапи във всеки един магазин
    ti trenira6 li?
    Последно редактирано от espada : 12-31-2015 на 02:08

нищо бойно не тренирам, но се интересувам.

Banned Супер фен
    нищо бойно не тренирам, но се интересувам.
    az im wikah na tiq typi lapi ""wyzglawni4ki"" do sq. ronda kato udrq po wyzglawni4ki umelo i se zabludi dylboko, 4e moje da boksira. wse nqkwi klipowe predawaha kak bie lapite i i se wyzhi6tawaha na razwitieto, deto si misliha, 4e e nqkakwo ogromno.
    Последно редактирано от espada : 12-31-2015 на 12:53

Ами за джудистка си е голям напредъка на Ронда в страйкинга. И както се помъчих да обясня горе, тя работи по-различно с краката, т.е. по принцип повечето атлети с бак някакъв граплинг се чустват по-сигурни на цяло ходило в боя, вместо като страйкърите, които постоянно подскачат и променят доста често стойката с краката. От погледа на какъвто и да е борец в стойката на страйкър атлетите има големичък минус поради предимното стоене на пръсти и изнасяне на тежестта. В джудото на това му викаме извеждане (от равновесие), следва захват и хвърляне. В граплинга стойката е предимно на цяло ходило, освен при хвърлянията. Логиката на бореца е колкото по-стабилно по-добре. Точно това спечели много мачове на Роузи, която примерно хваща дълбок и силен прав удар, когато противникът е изнесъл тежестта си и на практика е изведен и влиза на хвърляне с гръб (това което тя използва е особено мощно-хараигоши (след хвърляне довършва с кеса гатаме-задържане и балтии в глаата)). Ако не и се получи първата техника, минава от външната страна след излизане от техниката и скача на хвърчащ ключ и заключва лакета. Удивителното е, че го прави това същото съчетание през 2008 на олимпиадата.

Така казваха и след като падна - цялата вина трябва да я поеме страйкинг треньора ѝ, който я е заблудил, че може да излезе да се боксира със световна шампионка по кик-бокс :Д, плюс че тя психически беше пълна развалина - не може да имаш вече опит в ММА и да тичаш (буквално) след опонента, няма логика :Д Квото такова, утре е UFC 195 и ще викам за шампиона :Д

Banned Супер фен
    Така казваха и след като падна - цялата вина трябва да я поеме страйкинг треньора ѝ, който я е заблудил, че може да излезе да се боксира със световна шампионка по кик-бокс :Д, плюс че тя психически беше пълна развалина - не може да имаш вече опит в ММА и да тичаш (буквално) след опонента, няма логика :Д Квото такова, утре е UFC 195 и ще викам за шампиона :Д
    toreadorsko. iskam utre robbie da razbie glawata na condit, toq maratonec 6iban !!! ama se opasqwam, 4e condit bi mogyl da iznenada s nqkoq diwa kontra ot negowite i da prike4i robbie. :S toi robbie po dosta poema w 4eneto na ma4 mi se struwa...

https://www.youtube.com/watch?v=0iE6YBf32AE
    Последно редактирано от espada : 01-01-2016 на 19:10

роби последния мач яде бая бой, ама този мисля, че ще бъде по-чист за него. Със всеки следващ мач тва момче има подобрения.

Banned Супер фен
    aaz mislq, 4e condit 6te pobedi 4rez nokaut, no se nadqwam da ne stane taka. mislq, 4e miocic 6e izkara 1 sydiisko re6enie w negowa polza 4rez ubeditelno predstawqne, duffy 6e nokautira ili 6te prebiwa porier do kraq na posledniq rund, porier moje i da se predade. larkin 6te biwa prike4en ot tumenow i twa sa ma4owete, za koito me e grija wyob6te. wie kakwo mislite? imate li nqkakwi predwijdaniq?

искам само кондит да падне К.О. до 3тия рунд :Д може и 4тия ако му разбие носа като на рори :Д

Banned Супер фен
    искам само кондит да падне К.О. до 3тия рунд :Д може и 4тия ако му разбие носа като на рори :Д
    mn bezrazsyden otkym za6titata si mi se struwa Robbie i poradi tazi pri4ina mi se struwa, 4e 6te padne sre6tu lisik kato Condit. Ama Condit moje i da se panikiosa, kakto w ma4a vs Diaz. Togawa sydiite obraha Diaz, spored men. Condit togawa izglejda6e kato palq4o.

https://www.youtube.com/watch?v=jWfcUZJrXtA basi bota :X of dano robbie ne oswirepee twyrde mnogo i da se postawi w uqzwimo polojenie. otka4eno ku4e e. dano nokautira Condit.
    Последно редактирано от espada : 01-02-2016 на 00:31

И аз ще го гледам, надявям се да има зрелище и трхника.
    Не знам какво да очквам от Royce Gracie който няма аналог до сега в UFC

Ройс не се ли би онзи ден в евента на Федор?

Изобщо бях забравил за Дъфи, ще го видим и него кво ще направи :Д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си