.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

до Rabalka: Не бива да се срамуваш, че си се изпуснала. Аз през първите пъти усещах, че ще стане такова нещо, независимо от клизмата. Просто казах на приятеля ми бавно да излезе и право в банята. Но след време изглежда се настроих, или не знам как става, но не съм имала проблеми с изпускане или с хигиената. По-трудно ми беше да го науча когато е отзад да се движи бавно и да не бърза, за да има удоволствие и за мен. Научи се.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    до Rabalka: Не бива да се срамуваш, че си се изпуснала. Аз през първите пъти усещах, че ще стане такова нещо, независимо от клизмата. Просто казах на приятеля ми бавно да излезе и право в банята. Но след време изглежда се настроих, или не знам как става, но не съм имала проблеми с изпускане или с хигиената. По-трудно ми беше да го науча когато е отзад да се движи бавно и да не бърза, за да има удоволствие и за мен. Научи се.
    Еми да ама е кофти и особено да те базикат после

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Еми да ама е кофти и особено да те базикат после
    Не е нужно да обясняваш тук такива интимни подробности. Едва ли са ти помогнали. Не виждаш ли, че е пълно със задръстени маструбатори и ти се подиграват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си