- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Не съм почувствала, че искам да се обясня. Нито си измивам ръцете. Просто не намирам логиката защо ти искаш от мен да се цензурирам, а ти самата си с грубо и неприятно поведение също, в тази тема не, но в други да.
Не оправдавам моето или чуждото поведение с общия тон, просто намирам за странно да се каже - ти си груба, ти се изживяваш като Х!, след като и ти си имаш своя "типаж" - нарочно или без да искаш, просто така не е честно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
mega stranni sa ti "izrajeniqta" na teb, po4ti napylno neqsni
6to pyk da ne e 4estno towa? mn se opasqwa6 da ne te narekat takawa, kakwato si znae6 "deep down" , 4e si mai... ne biwa taka. mai ne ti e osobeno priqtno kato dawat ocenka za teb. moje bi, za6toto ne ti se hareswa ocenkata nakraq?za6to li stawa taka, nakraq da ti sipwat nepriqtni za teb otziwi...
za6to li?
Последно редактирано от espada : 01-01-2016 на 20:38
Тази тема тръгна в грешната посока...
Затова нека я затрием безвъзвратно като...
преброим Раците във форума! (:
Вярвам, че сме много, което е предпоставка да организираме бунт, да превземем туй място, наречено форум, и да подчиним всички останали потребители, с техните кофти зодии. ]:->
Та, аз съм Рак № 1.
еспада, да, не харесвам негативните оценки, но се съгласявам с тях. не съм приятна. ок. нямам приятно форумно поведение.
в контекста на целия форум обаче, да ми се прави забележка е леко смехотворно.
не може ти да си си груб, надменен, обиждащ, но да обвиняваш че някой друг също е такъв и да го молиш да спре. в това няма логика.
и смея да твърдя, че се отнася за мнозинството от пишещите.
по темата - хем обективен, хем мил, без захаросани описания.
https://www.youtube.com/watch?v=cM3XZLuaXrI
хрупане на черупки, музика за ушите ми
Риби, макар да не харесвам да ям или да се навъртам около тях. Защо питаш ?
бутате се и наводнявате темите бе, глупаци такива, ай направете си ваши теми в кофата и се разкарайте
особено хомосексуалните
На мен лично най-привлекателната зодия ми се струва зодия Стрелец. Забелязала съм, че хора с луна в Стрелец са ми изключително интересни.
Везните са наистина магнетична зодия.
Близнаците ми се струват очарователни.
А определо най-екстравагантната зодия е зодия Водолей.
Намирам чар в мистериозния Скорпион, макар да не ми е от любимите зодии...
Бро, не ми е това целта ама много си се объркал, разбираш ли ?![]()
Просто гледам някъв' потребител и се хващам на бас със себе си к'ва зодия е, и целта е на момента да се отгатне![]()
Eто на мен веднага ми дойде - Рак или Стрелец
П.П. А коя си ?
Комбинирано и от двете![]()
![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 01-02-2016 на 13:20
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Мале аз наскоро се занимавах с 1 момиче зодия Водолей, аз съм Лъв и направо ми се взе акъла, но прочетох в нета взаимйодействието на 2те зодии и ми стана ясно, че са напълно противоположни. Както и да е, тръпката която ми остави тя малко хора могат да го направят, затова Водолей са ми в топ 1 на най-опасните зодии вече![]()