- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
http://ezine.bg/nsearch?text=%D0%98%...D0%B0&nid=6477
вижте само на какви работи попаднах
"Лъвът обожава спорта и отдиха и всъщност спортът и фитнесът са естествени за тях."..... дае
иначе аз май съм изпаднал в криза на средната възраст, нещо ми стана
писах на първата ми любов и май направих голяма грешка
между нас останаха много неизказани неща според мен, тя си продължи по пътя, но вчера гледам... премахнала ме е от фейса и ми стана мн мъчно, значи ме е зачертнала завинаги (тя ми писа преди няколко години ама аз тогава не помня защо я спънах)
тя е рачка, я рачките да кажат нещо по въпроса, това много лоша идея ли беше
иначе винаги ми е казвала че съм и слабост и пропуснах да кажа че тя май ще се омъжва скоро мамка му
Това е нормално, може да нямате вече връзка, но винаги остава по една мъничка частичка, отредена на дадения човек, съществуваща за мн дълго време и показваща, че вси пак си важен за нея. Някъде остава по някоя стара снимка в забутано чекмедже, номерът на домашния ти телефон, който не ползваш от години. Ще тр да те разочаровам, но реши ли да изтрие всички спомени и контакти (както в твоя случай) с теб, значи е наистина край, т.е. вече си просто субект от заобикалящия свят.
Раците мн трудно изтриват хора от живота си, но направят ли го, стават напълно недостъпни за каквито и да било отношения с отсрещния, дори на елементарно ежедневно ниво.
Последно редактирано от therichbitch : 01-04-2016 на 08:37
Абсолютно вярно.
Аз например съм забелязал, че мразя разделите и сбогуванията с хора. Дори ми е некомфортно, когато трябва да се разделя или да променя нещо в някакви мои си предмети или при рязка промяна на обстановката.
Хора от фейса, не обичам да махам и даже като че ли и още не съм го правил. Седи ми в приятелите даже и първата ми несподелена любов от преди около 10 години макар, че много пъти съм се чудил защо ли я държа. Нито си пишем, нито си общуваме там, а даже и ирл като случайно се засечем някъде не си общуваме или пък просто се подминаваме като пътни знаци ако случайно има вероятност да се блъснем.
Общувах обаче един период от 1-2 години с една девойка преди време. Скарахме се и толкова ме ядоса с нещата дето ми наговори, че чак ми идеше да я блокна...Но не, аз като виден представител на зодията си никога не мога да съм на 100 процента убеден, че това не е твърде крайна и може би необратима мярка. Е, предизвиках я тя да го направи, ако има желание. И тя...го направи. Почувствах се сякаш скъса някаква връв между нас. После попаднах на нейн нов профил покрай една обща приятелка и даже и изкоментирах нещо под нейния коментар, което си беше свързано с поста. Усещах, че съм загубил всякакво желание да общувам с нея и интерес какво се случва около нея. Знаех, че с няколко мили думи можеше да си оправим отношенията, че евентуално и да ме добави пак...не, не беше рачка,лъвица беше, но усещах всякакво нежелание и липса на потребност да възобновя общуването си с нея...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Дамм, супер много се привързваме, мамка му, и трудно оставяме хора зад гърба си. Примерно имах много проблеми с бившия ми приятел, на няколко пъти сме се карали и не сме си говорили с месеци, но след като се разделихме окончателно си седим приятели във фб, харесваме си снимки, статуси. Понякога се подминаваме, но не пропускаме да се поздравим по празниците. И двамата имаме нови връзки, но си запазваме добрите отношения. Дразня си се, че съм привързана към миналото, случва се да ме дърпа назад. В същото време обаче винаги се старая да запазвам добри отношения с бивши гаджета или приятели, защото не мога да си представя да съм била супер близка с някого и след конфликт или раздяла да се подминавам с дадения човек цял живот.
Някой да сподели за мъжки скорпиончета?
Раците май преживяват нещата по-трудно, по-болезнено, но и напълно окончателно. Щото аз преживявам много бързо нещата, най-големите ми "любови" съм ги преживявал за по макс месец, като само при една беше малко по-дълго и тежко ;д
Но не заради некви несподелени чувства, а щото ме предаде по много егоистично гнусен начин, нараняващ не само егото, но и морала ми. Трябваше ми време да си оближа раните и да се съвзема, все още имам по нещо мъничко от всяка, не ги обичам, не искам нищо общо с тях, но ако се срещнем на улицата не бих имал против да си поговорим. Е с тези, които са нормални де, че има и изтрещели индивиди, които като ги видя най-вероятно ще се обадя на 112 да дойде някой от психодиспансера да си ги прибере. Проблема при мен след тежка раздяла е, че да речем на втората седмица го обръщам на курварлък и пиене (по принцип не пия) и става мазало.. В период от началото на тази втора седмица до (за сега максимума) 6 месеца, не ме интересува с коя си лягам. Старая се да са постоянно различни, но общо взето никоя не се задържа повече от 4-5 пъти, освен ако не ми хареса много (козирога е сексуално ненаситно животни бту), държа се гадно, но не селташки гадно, а просто показвам, че няма да стане нищо повече от секс, не желая връзка и съм наранен. ;д
Съответно след 6 месеца ми писва (щото по принцип не съм по пиенето и ебането по приятелски) и утихвам, а с времето тотално вече не се интересувам от бившата заради, която е станало всичко. После има някакъв период на апатия, не искам нот секс нито връзка и по закон на Мърфи, се появява некое рандъм момиченце от никъде и си пасваме и така до следващата раздяла..
Искам да ви питам за близнаците, защо тая зодия не е изтрита от шибания зодиак?
Деба, я некой разбиращ да напише "gemini in a nutshell".
Всеки път като се запозная с близнаци на ум ми идват. Светена вода, кръст, екзорсизъм, кол, чесън и прочие.
Напълно съм си обещал, че няма да имам нищо общо с близнаци. Майка ми е близнаци, уважавам я като майка и я обичам като такава, но като човек НЕ МОГА ДА Я ТЪРПЯ. Преди време имах приятелка близначка забавното е, че майка й беше близнаци. Абе манджа с грозде. Представете си 3 близнаци срещу 1 козирог. От тук идва обещанието. Ама след това съм имал 2 приятелки близнаци (2 сериозни като едната продължава и в момента от година).Тъп ама упорит явно важи за козирога. Наистина не ми харесват, гадния им постоянно сменящ се (каращ ме да се адаптирам нон-стоп) нрав, цялото това "не мога да имам точно мнение", постоянното двоумение и факта, че са завършени лъжци ме побъркват. Също така са склонни към изневяра, което не понасям и това би означавало абсолютен край. За мен това е обида към собствената личност, принизяващо духа действие, неморален булшит. Но тъй като съм тъпо сапиосексуално добиче, а те са природно интелигентни, ме привличат, авно и аз ги привличам с някакъв интелект, щото и те са сапио... Пък и до няква изкривена степен макар и да не си го признават, обичат да ги доминират. Но не в гадния селташки начин ;д а такова едно clasy. Но не обичат да им се помага, съвет, който ходи с близнаци. НЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ИМ ПОМАГАТЕ, ДРАЗНИ ГИ! хапят! МНОГО!
Хобитата и мирогледа ни се различават тотално (явно противоположносттите се привличат), а и май се опитват да обичат истински. Не знам. Искат да не ги притискаш, ама и не искат прекалено много простаранство. Абе алтава зодия, не знаят кво искат и тва е. Страшно оправни и независими, дори и в най-слабите си моменти, няма да се признаят за победени и няма да поискат помощ, като се намесиш ти мрънкат, но тайничко мисля, че го оценяват. Не знам защо толкова много ги харесвам и мразя едновременно.. (Не го бъркайте с двоумение) просто и двете неща се преплитат и в един и същ момент искам да й счупя черепа докато я целувам...![]()
Изкарват ме извън кожата ми, но като са в нормален моуд са яки и умни и може да си говорите ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Анархи, с овенка имал ли си си работа? Разкажи, че ми е интересно.
Имал съм торенце, близо 4 месеца бяхме заедно и ме побърка до такава степен, че неам думи. Виж горния пост частта за 112. Това е мацката!
Аз съм козирог, адски амбициозен, захващам се с нещо и не го пускам докато не е в завършен край, почти нищо не може да ми попречи да си постигна целта, ако наистина съм мотивиран. (Примерно когато правя клипове ми се е случвало по 40 часа да не стана от компа, щото много искам да си видя творението завършено.) Овенката пък също беше адски амбициозна, ама много импулсивна. Днес ще се занимава с мода и ще учи медицина, утре ще е гробарка, други ден ще е адвокат. И съответно заебава всичко предходно. Опитва се да бере плодове, за които не е порастнала и от тук аз се дразнех много! О и опитваше да ме доминира, хуехуе. Чак е сладко..Харесваше ми при нея, че беше много оптимистична, докато гадните близнаци са много черногледи песимисти.
Обаче беше лоялна мамицата й. Никога не ме е лъгала, нито изневерявала. Останахме полу-приятели и впоследствие сме си говорили. Спестявала ми е, като излиза на кафе с приятелки, но не щото се е зарибявала, а да не се притеснявам (че имах малко избухлив нрав по онова време, тая връзка беше след 3 годишна приключила с изневяра... ). Точен човек, но просто прекалено амбициозен. Определено не се виждам в семейство с такъв. О и много ме дразнеше, щото все искаше да е "независима". Бич плийс, т'ва че си черпа гаджето ено кифе не значи, че не е независима. От независимостта идваше и егоизма, малко си падат такива ;д Мразят колебанието, а аз съм козирог, аз искам всичко да ми е равно и отпъкано и съответно често се колебая и искам съвет, те го приемат като слабост.. А реално е комплимент за тях, че силен човек като мен се допитва до невежото им шибано мнение. Ама пустата им гордост и егоизъм... Обичат всичко да става на момента, импулсивно, бурно, бързите решения за това и не се разбирахме много, аз всяко решение си го вземам добре премислено, прекалено голям кариерист и с големи амбиции съм, за да си рискувам всичко е така от днес за утре. Тя пък беше обратната. Накрая ни писна един от друг и си теглихме една дружелюбна пу*ка майна, тип. "Нека останем приятели" и тваЙ са ми наблюденията. Два брутални ината не се спогаждат..
Скорпионките и Девите са ми интересни!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Анархи, отзиви за лъв или дева? Точно бившия ми беше козирог и се чудя дали просто аз не съм имала най - ужасния късмет с козирог на света
По някаква ирония бившият и сегашният приятел на най - добрата ми приятелка са зодия близнаци, два дена им е разликата в рождените дни. Ем, коренно различно поведение, отношение и всичко...
А някой да сподели за зодия тарамбука, тая на анархито ?
Dr. Gregory House
Чакайте и аз да драсна нещо, че ми залипсвахте
Като много типичен и горд представител на Близнаците бих казала няколко неща по собствени наблюдения. Като за начало по темата за изневярата. НЕ всички близнаци са склонни към изневяра, както се пише на много места. Близнаците имат нужда от пространство и да не бъдат притискани, но да им показваш, че ги обичаш и си до тях. Изключителни инати въпреки, че не са рогати. Повярвайте ми, живея под един покрив с двама овни и си е кофти като стане дума за отстъпванеОбичаме всичко да си правим и постигаме сами, само тогава се чувстваме най-добре. Мразим да ни се помага, чувстваме се слаби. Това не значи да не попиташ 1-2 пъти дали можеш да помогнеш
. За съжаление имаме много кофти черта да се чудим между две, че и повече неща. Сама си се дразня понякога. Просто ни е вградено да правим избори непрекъснато. Тъпа черта ни е, че действаме много преди да мислим, просто така се случва. Много често правим неща, като ги правим щото си скалъпваме някви си наши планове за нещата които ще се случат след това действие... абе калпава работа. Лично аз не се понасям с Лъв и Скорпион. Това са ми най-надутите, недоразбрани и префърцунени същества. Съжалявам ако обидя някой, но нямам добри впечатления. Най-добрата ми приятелка е Стрелец и се разбираме над 13 години супер добре. Имаме страшно много различия, но си пасват...
Стигаме до момента с партньора... хъм... еми козирозите са много странни и неразбрани същества. На моменти правят по-тъпи действия от близнаците, което е трудноМного раними и три пъти повече избухливи. На т'ва да не му кажеш нещо на криво, ще те изяде
Не понасят някой да ги успорва в нещо в което са уж много сигурни и като се окаже, че си прав и се изяждат вътрешно дори да не си го признават. Докато ние блъскаме, хвърляме и чупим
Много са интелигентни и са лесно адаптивни, което за променяща се през 1 мин личност е чудесно
Тъпо твърдоглави и ненужно заядливи на моменти. Като цяло са добри и много интелигентни, но настъпиш ли ги за опашката и ще ти стоварят всичко лошо на главата и после ще се чудят как да се извиняват щото не мислят
Вкарват много страст и любов във всичко и са задълбочени, дори излишно на моменти.
Като цяло във всички хороскопи пише как с козирог не се понасяме, но далеч не е така. Аз съм ангел все пак![]()
![]()
С деви не съм бил, ама винаги съм искал ;д
Казват, че са перфектните ми партньори..
А лъв имах за приятелче преди няколко години, малко ни оставаше да се онодем, ама нъцки! Разбрахме се да си останем само приятели, щото сме прекалено горди и връзка помежду ни би била прекалено груба за околните. Ще се хапем, псуваме, може и до бой да се стигне..Не е шега с тях.
Няма и да ми дава да я доминирам, как така?
Пък и ми идват прекалено нарцистични, най-много верно да я набия ;д
А за девите, ем аз обичам да доминирам, а те обичат да ги доминират за разлика от тъпите лъвици!
Приятни изглеждат, ама деазнам.
А т'ва отгоре, г'де го каза жената е пълна простотия и нема общо с козирога, ас сам неферуятин и сАм небофтурем.
Dr. Gregory House
Щипките им са по- здрави от на раците. Да кажем, че са по- глухи и от тях- не чуват или не искат да чуят съдийския сигнал за край на играта.
Имах близък приятел от тази зодия преди 4 години, беше голяма драма. Ако са решили, че ТЕ не искат да прекъсват отношенията си с теб, готви се за смяна на номера. Не ми се впуска в подробности, но щом аз съм решила да не си общуваме повече, значи е минал всички граници. Както казах горе, прагът ми е доста висок и след векове пристъпвам окончателно да сложа край на дадени взаимоотноешения.
Предполагам, че за любовни взаимоотношения е още по- изострено това. Кво да предполагам, виждала съм го. Ако човекът е свестен, това е плюс де, но иначе жална ти майка
П.П. А, да, няма абсолютно никаква пречка след 5 месеца мълчание след няква дразга да дойдат да кажат: аама ти защо не се обади да се видим?![]()
Последно редактирано от therichbitch : 01-04-2016 на 20:41
А защо питаше точно за тея? ;д
Dr. Gregory House
//Само минавам
Овни - не. Не, не, нито на мен ми се яде бой, нито на тях.
Телци - не, и аз съм психопат, да не ставаме двама.
Близнаци - ъъ, enough нерешителност
Рак - <3 - цялата емоция/драма на света, само да не се обсебваме, иначе ок
Лъв - не и нз дали с човек с това, дето е написано за лъвовете, бихме имали някакви допирни точки
Дева - не знам. Май съм срещала готини девчовци, но не помня много
Везни - йей, готини
Скорпион - да, ама зависи какъв.
Стрелец - ..... като близнаците, - не ми е да такава несезиозност
Козирог - пичуе, сериозни
Водолей - нз/не
Риби - може би
//как бие на очи с кои две последно съм си имала "неприятности", ахахах
Последно редактирано от NomNomNom : 01-04-2016 на 21:00
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Dr. Gregory House