.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia

Post Малко ми стана объркано .. Помогнете ..

Разстроена съм .... Знам че животът е пред мен имам много време ! Но проблемът ми е със момчетата ..Винаги когато
    харесам някое момче винаги се държа добре .. нормално докато той не ми каже ''Съжалявам харесвам друго момиче вече''
    и все някакви такива ... Разбирам да стане веднъж два пъти но то е абсолютно винаги!! През живота ми съм имала нещо като гадже единствено просто се целунахме и той ме излъга че ще заминава за чужбина .. Просто , всичките приятели ги гледам с гаджета ... Ходя по улиците гледам как се гушкат и целуват хората .. Става ми толкова гадно.. Иска ми се поне веднъж и на мен да се случи... Знам че животът е пред мен разбирам .. Но през тинейджърските години също това си е изживяване , спомен ..Как да го кажа .. Все се обвинявам че проблемът е в мен ... Не знам какво да правя вече..

Супер фен Аватара на RiB
    Сори, мацко, бих ти помогнал, но си харесах вече друга

Аз те взимам !
    The time's for sobieski

Град
    Sofia
    Исках съвет за това което написах ! А не да тръгвате да ме взимате..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Просто не си попаднала на подходящ човек.

всичко с времето си

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Borntobewild.. Виж мнението
    всичко с времето си
    twa pyk e basi typnqta, wremeto zn li kolko go ebe, 4e nikoi ne q iska we... :D wremeto e nepokis. macko, trqbwa da po4ne6 da se obli4a6 kato kowra. towa e pytq kym sigurnata pobeda!

Разстройваш грамотността ми така, недей че се плаша. И да времето със сигурност го "ебе" малко повече от колко теб, ако не осъзнаваш за мацката това явно е сериозен проблем, изроТче, и бива малко уважение

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    ^ лол. Дай да чуем адекватният ти съвет. Щото или става курва, или продължава да си чака търпеливо коня на бял рицар... пардон, рицаря на бял кон.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Не се отчайвай, чадо! Знай, че в мазето на твоя провал винаги има един етаж по- надолу.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не се отчайвай, чадо! Знай, че в мазето на твоя провал винаги има един етаж по- надолу.
    поправи ме ако НЕ съм прав:

Ти си гледал новите съседи и от там си се филмирал че си свещеникът гей който щеше да отива във Ватикана защото искаха да го убиват и от там си се филмирал...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    поправи ме ако НЕ съм прав:

Ти си гледал новите съседи и от там си се филмирал че си свещеникът гей който щеше да отива във Ватикана защото искаха да го убиват и от там си се филмирал...
    Тц, това е реплика на Ресио. (не помня свещеникът да е бил гей.)

Мега фен Аватара на solo_
    Тц, това е реплика на Ресио. (не помня свещеникът да е бил гей.)
    Ама признай се че в поредицата новите съседи си влязал нали ? Признай си няма да ти се смея аз също съм влязал в

Соня Немска - Правена съм за ръцете ти

Азис - хабиби

Няма лошо да се филмираш а преди бях се филмирал в една друга поредица от филми :d

Град
    Sedes Sancti Petri
    Аз отдавна съм си признал.
    Какво ми пука дали ще ми се смееш!? Смей се ако искаш!

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    ^ лол. Дай да чуем адекватният ти съвет. Щото или става курва, или продължава да си чака търпеливо коня на бял рицар... пардон, рицаря на бял кон.

Учили са ме и продължават да ме учат че няма рицари, няма бели коне в любовта. Просто в един момент срещаш някой, който си заслужава, и тогава осъзнаваш, че е имало време за всичко и ти показва, че нещата не са точно така както си ги мислиш. Колкото и да търси е все тая, просто в един момент идва Мисля, че изказванията са ми достатъчно адекватни.

Мега фен Аватара на tori
    Спуках се да се хиля!

Повече от фен Аватара на gimli
    Кот такоа.... Иначе донякъде izrot е прав колкото и да е странно.

Не разбрах каква е дилемата, нито пък какъв съвет търсиш. Момче си харесваш, а той теб не. Може би трябва да спреш да ги търсиш и да се концентрираш върху себе си, рано или късно правилното момче ще те потърси тебе. Прави неща за себе си и се чувствай комфортно в собствените си обувки и сама, тогава ще те ценят повече! Търпение и усмивки

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Borntobewild.. Виж мнението
    Учили са ме и продължават да ме учат че няма рицари, няма бели коне в любовта. Просто в един момент срещаш някой, който си заслужава, и тогава осъзнаваш, че е имало време за всичко и ти показва, че нещата не са точно така както си ги мислиш. Колкото и да търси е все тая, просто в един момент идва Мисля, че изказванията са ми достатъчно адекватни.
    Ми, да, видя ли как сама си отговори. Щото момата иска съвет, който няма как да получи. Тия неща не се случват когато ти решиш.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Ми, да, видя ли как сама си отговори. Щото момата иска съвет, който няма как да получи. Тия неща не се случват когато ти решиш.
    ама симпатяга ;д, това говоря от началото ;д

Град
    Бургадидас !
    Е, в Габрово сте мъдри хора ;]

Супер фен Аватара на RiB
    Взимам те! Мацко :Д

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Взимам те! Мацко :Д
    Нема начин,аз я капарирах рано-рано.Пък и ти си писал,че си си харесал друга...
    The time's for sobieski

Бъди такава каквото си и правилният човек ще те дойде при теб с времето, щастието е една предпоставка за по-добър живот, на който малко хора могат да му се порадват, както й хубавите неща се случват по веднъж в живота!

Град
    Sofia
    Никога няма да съм като другите момичета ! Хах вие момчетата харесвате само курвенското .. със извинение ама предпочитам да съм сама отколкото да съм тъпа ку*ва която ходи само по момчета и я търсят само за секс . Жалко че вече не търсите нормалните момичета... Благодаря на Borntobewild мисля си че тя ме разбра по някакъв начин

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си