- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко ми стана объркано .. Помогнете ..
Разстроена съм .... Знам че животът е пред мен имам много време ! Но проблемът ми е със момчетата ..Винаги когато
харесам някое момче винаги се държа добре .. нормално докато той не ми каже ''Съжалявам харесвам друго момиче вече''
и все някакви такива ... Разбирам да стане веднъж два пъти но то е абсолютно винаги!!През живота ми съм имала нещо като гадже единствено просто се целунахме и той ме излъга че ще заминава за чужбина .. Просто , всичките приятели ги гледам с гаджета ... Ходя по улиците гледам как се гушкат и целуват хората .. Става ми толкова гадно.. Иска ми се поне веднъж и на мен да се случи... Знам че животът е пред мен разбирам .. Но през тинейджърските години също това си е изживяване , спомен ..Как да го кажа .. Все се обвинявам че проблемът е в мен ... Не знам какво да правя вече..
![]()
Сори, мацко, бих ти помогнал, но си харесах вече друга![]()
Аз те взимам !
The time's for sobieski
Исках съвет за това което написах ! А не да тръгвате да ме взимате..
Разстройваш грамотността ми така, недей че се плаша. И да времето със сигурност го "ебе" малко повече от колко теб, ако не осъзнаваш за мацката това явно е сериозен проблем, изроТче, и бива малко уважение![]()
^ лол. Дай да чуем адекватният ти съвет. Щото или става курва, или продължава да си чака търпеливо коня на бял рицар... пардон, рицаря на бял кон.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не се отчайвай, чадо! Знай, че в мазето на твоя провал винаги има един етаж по- надолу.
Аз отдавна съм си признал.
Какво ми пука дали ще ми се смееш!? Смей се ако искаш!
Учили са ме и продължават да ме учат че няма рицари, няма бели коне в любовта. Просто в един момент срещаш някой, който си заслужава, и тогава осъзнаваш, че е имало време за всичко и ти показва, че нещата не са точно така както си ги мислиш. Колкото и да търси е все тая, просто в един момент идваМисля, че изказванията са ми достатъчно адекватни.
![]()
Кот такоа.... Иначе донякъде izrot е прав колкото и да е странно.
Не разбрах каква е дилемата, нито пък какъв съвет търсиш. Момче си харесваш, а той теб не. Може би трябва да спреш да ги търсиш и да се концентрираш върху себе си, рано или късно правилното момче ще те потърси тебе. Прави неща за себе си и се чувствай комфортно в собствените си обувки и сама, тогава ще те ценят повече!Търпение и усмивки
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Е, в Габрово сте мъдри хора ;]
Бъди такава каквото си и правилният човек ще те дойде при теб с времето, щастието е една предпоставка за по-добър живот, на който малко хора могат да му се порадват, както й хубавите неща се случват по веднъж в живота!
Никога няма да съм като другите момичета ! Хах вие момчетата харесвате само курвенското .. със извинение ама предпочитам да съм сама отколкото да съм тъпа ку*ва която ходи само по момчета и я търсят само за секс . Жалко че вече не търсите нормалните момичета... Благодаря на Borntobewild мисля си че тя ме разбра по някакъв начин![]()