.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Точно гот се казва!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Точно гот се казва!
    good ли имаш предвид или god или got ? ? ? и ти не знаеш ...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    до Rabalka: Не бива да се срамуваш, че си се изпуснала. Аз през първите пъти усещах, че ще стане такова нещо, независимо от клизмата. Просто казах на приятеля ми бавно да излезе и право в банята. Но след време изглежда се настроих, или не знам как става, но не съм имала проблеми с изпускане или с хигиената. По-трудно ми беше да го науча когато е отзад да се движи бавно и да не бърза, за да има удоволствие и за мен. Научи се.
    Еми да ама е кофти и особено да те базикат после

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Еми да ама е кофти и особено да те базикат после
    Не е нужно да обясняваш тук такива интимни подробности. Едва ли са ти помогнали. Не виждаш ли, че е пълно със задръстени маструбатори и ти се подиграват!

Ей Господин Мазньо ся ки ти лепна един

mm

az sam sam mom4e na 18 i iskam samo da ti kaja 4e trqbva da go iska6 ina4e e nepriqtno i mnogo ujastno mnogo boli az go napravih kogato bqh na 10 iznasiliha me 4 mom4eta taka4e ako ne si sigurna nego pravi

Цитирай Първоначално написано от qgodka_234 Виж мнението
    Привет.Аз съм момиче на 18 и съм девствена ,но искам да го направя с гаджето ми за първи път ,но се притеснявам повече отзад как ще мине.Пробвала съм в с пръсче лекичко да проникна ,но съм тясна освен това имам чуството ,че ще се изпусна (досещате се ) отпускам се опитвам се да се възбудя ,но не се получава с пръстче а какво остава за пениса.Какво мога да направя искам да му доставя удоволствие а не се получава?
    az sam sam mom4e na 18 i iskam samo da ti kaja 4e trqbva da go iska6 ina4e e nepriqtno i mnogo ujastno mnogo boli az go napravih kogato bqh na 10 iznasiliha me 4 mom4eta taka4e ako ne si sigurna nego pravi

Има и много суета. Имам приятелка, която, особено лятото когато е по прашки-бански, ме пита дали и личи, че прави анален. Или пък идва на плаж не с прашка-бански, защото вечерта е правила анален и се притеснява да не и личи.

Не ми е чудно. Аз пък съм чувала от мъж, че иска семейство със жена която не прави анален. Според него, жените които правят анален, се разгонвали и започвали да изневеряват. Знаел от личен опит.... Как ви звучи това?

Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    Не ми е чудно. Аз пък съм чувала от мъж, че иска семейство със жена която не прави анален. Според него, жените които правят анален, се разгонвали и започвали да изневеряват. Знаел от личен опит.... Как ви звучи това?
    Не е реално...

Цитирай Първоначално написано от reni12 Виж мнението
    Има и много суета. Имам приятелка, която, особено лятото когато е по прашки-бански, ме пита дали и личи, че прави анален. Или пък идва на плаж не с прашка-бански, защото вечерта е правила анален и се притеснява да не и личи.
    Глупости леле...хаха.

Ами глупости са, но тя се шашка. И като и кажа, че ако иска да е спокойна, по-добре да не го прави отзад, тя ми казва, че и било голям кеф. Такава си е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си