Първоначално написано от inewton Вътрешния. Няма да кажа защо. Causa finita! Да не би да си прекалено затворен ? или мръсник по душа ? Е кво толкова адин от всички си -Сега вече ми стават ясни много неща...
Първоначално написано от solo_ Да не би да си прекалено затворен ? или мръсник по душа ? Е кво толкова адин от всички си -Сега вече ми стават ясни много неща... Какви неща?
Първоначално написано от inewton Какви неща? Ами всичко това да искаш да се заяждаш да изрязваш хората ти просто мислиш че от тука само ти с с гадна душа (аз тъй мисля)
Първоначално написано от solo_ Ами всичко това да искаш да се заяждаш да изрязваш хората ти просто мислиш че от тука само ти с с гадна душа (аз тъй мисля) Нье. Не позна.
Първоначално написано от inewton Нье. Не позна. Нещо мъчи ли те ? Да ни би да имаш други схващания ?
Първоначално написано от solo_ Нещо мъчи ли те ? Да ни би да имаш други схващания ? Нищо не ме мъчи. Не се прави на психолог, не ставаш.
Първоначално написано от inewton Нищо не ме мъчи. Не се прави на психолог, не ставаш. поне да разбера какво му е на Боян и да го оправя
Правила