.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от analgin Виж мнението
    Чувствам се страшно смазана психически ей така сякаш просто нямам сили да си поема въздух докрай, иска ми се да отида някъде за няколко дни в градче, където не познавам никого и просто да се скрия от всичко и да не мисля за случващото се и за случилото се, като да изчезнеш в черна кутия , където нито виждаш, нито те виждат.. но няма как да стане като нямам повече от един почивен ден, който като цяло се радвам, че е един, защото ако не работя се чувствам още по-зле. Случи се така, че за няколко часа научих всичко, подредих пъзел, който ми се струваше страшно труден и всичко си пасваше идеално, всеки човек, всяка ситуация, кой кога къде и с кого е бил , боли ме и ми е гадно от това и се чувствам слаба, че съм потънала толкова във всичко , но съм била страшно заблудена и ако съм отделила последните 5 месеца за да се опитвам да оправям една достатъчно счупена връзка, за което счупване и аз имам вина, но все пак съм опитвала да оправя по един или друг начин, защото обичам достатъчно човека, че да ми пука за чувствата му и за него, разбрах, че другият човек просто си е движел всичко паралелно и дори сега, когато попитах и той имаше добрата воля да ми признае частично какво се е случило на последната им среща, която е било общото им празнуване на нг , го изопачи по такъв начин, че аз трябва да бъда благодарна,че изобщо ми е казал, защото не ми е длъжен и да съм благодарна, че не имал сексуален контакт с нея, но за целувки и други романтични жестове и дума не се спомен. Най-нагло ми каза,че дори ме е предупредил, че ще бъде с нея като беше споменал, че ще е с няколко души, на които знам само имената, пък аз трябвало да се сетя, че са в обща компания и е нормално и тя да бъде там. Преди празника дойде до дома ми и нежно ми пожела приятен празник със семейството ми,писахме си почти цяла вечер, просто адски лицемерно и гнусно като постъпка. Страшно е дълго и мога да изпиша потресаващо много по темата, но няма смисъл,предполагам , че изглежда страшно безумно и тъпо като ситуация отстрани и че аз съм си виновна. Просто търся начин мислите и спомените ми да не ми ебават майката на психиката денонощно. Не мога да повярвам, че човекът, който ми е казвал, че ме обича повече от всичко и че никога не е изпитвал толкова силни чувства към някого и всичко, вярвам му, че тогава може и да е било така, но не мога да повярвам, че този човек постъпи по възможно най-гнусният начин, като размени местата ни, все едно съм му любовница, с която се вижда рядко по една или друга причина и момичето , с което се запозна непосредствено след като се разделихме и запълваше времето си с нея цяло лято за да не му е толкова гадно, че е останал сам и че когато сме подновили отношенията си преди 5 месеца с него, той е приключил с нея и не иска да има каквито и да е романтични отношения повече, защото ме обичал все още... то това е било просто една тъпа лъжа, на която съм се вързала и всъщност тя е човекът с него на всички празници и сред приятелите му на всякакви чести излизания, гостита , по клубове с общите им компании и тн., а мен ме скрива от всичко това и изопачава, че не заслужавам каквото и да било отношение, че приятелите му знаели , че не го обичам и че не сме вече заедно и че щом не го каня на някой празник или да излезем е нормално да бъде с нея, която винаги го търси и иска и оценява. Супер тъпо ми, е че успява да ме манипулира да му вярвам и да извърта нещата, че той никога не е виновен и че всеки негов избор е продиктуван от моите действия спрямо него.Вече нищо няма смисъл,знам, че със сигурност не бива да позволявам повече хората да се подиграват с мен и да ме манипулират и най-вече да им вярвам, до тук бях с вярата.
    Най-прекрасният и красив чист момент от деня ми са първите 10 секунди след като се събудя и не помня нищо просто празно платно, което за секунди се изрисува с всичко гнусно. Хората са гадни, а тези , които обичаш могат да бъдат още по-гадни.

Как се чувствате? Зле, край.

Извинявам се, че е толкова дълго просто имах нужда да го излея цялото,но без да спамя с излишни теми.
    Горе главата, колкото и тъпо да звучи хора сяк'ви и боклуци и прочие.
    И аз преди време отказвах да повярвам, че човек клел ми се колко много ме обича, че едва ли не сме семейство, можа да постъпи толкова долно, като да налапа не една, а три пишки в училищен клозет. Ем наложи ми се да вляза в реалността и да повярвам, че хората са лайна. Но има и изключения и за тях си струва.
    Не те помня колко си голяма (май по-голяма от мен), ама ще ти кажа от абсолютната същата гледна точка, в която си в момента просто две години по-късно, че с времето ще ти мине, ще го забравиш и ще се отдадеш отново, естествено по-предпазливо, но все пак ще се. А до него, не се занимавай хич, няма и смисъл да падаш на нивото, просто си потърси нещо за правене като хоби в свободното време. Боли много, не е лъжа, но с времето се свиква. Когато дойде периода със забравянето, гледай да си около хора винаги, че е криво. Когато изведнъж се опиташ да се сетиш нещо мило, а не можеш дори да си спомниш гласа на някогашния "любим" човек. Кофти е, криво е. Ама се преодолява. А той е боклук, който не ти заслужава даже нокътя. Изневерил ти е с нея? Не е по-добра от теб, той просто е по-лош човек от теб и нея, не се занимавай да й казваш на нея и тя да разбира, нито с него нито с нея, тя не е виновна, че той е глупак и боклук, на него ще му се върне, рано или късно става. И това видях. Ще стане, ник'ва злоба не таи, нито омраза, не си заслужава, явно е достатъчно наказан. Мда. Горе главата. ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    On: Преди малко изгледахме посемейно филмче, което ме замисли много, разтърси доста, впечатли много и изуми изключително. Те не го харесаха, а по разказите ми и тя не се впечатли особено, но аз останах с отворена уста в края, толкова се замислих, че гледам края вече около 15 пъти, просто щото много ми хареса. Не претендира за няк'ви ефекти, историята е по-скоро комична но поднесена със сериозен тон. Яйцето или кокошката? кое е първо? Петелът!

"Here you are at the beginning of your new life, It can be overwhelming knowing the future that you are about to create, knowing the purpose of that life. You knew who she is, and you understand who you are, and then maybe you are ready to understand who am I, YOU SEE, I.. I LOVE HER TOO!"
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Горе главата, колкото и тъпо да звучи хора сяк'ви и боклуци и прочие.
    И аз преди време отказвах да повярвам, че човек клел ми се колко много ме обича, че едва ли не сме семейство, можа да постъпи толкова долно, като да налапа не една, а три пишки в училищен клозет. Ем наложи ми се да вляза в реалността и да повярвам, че хората са лайна. Но има и изключения и за тях си струва.
    Не те помня колко си голяма (май по-голяма от мен), ама ще ти кажа от абсолютната същата гледна точка, в която си в момента просто две години по-късно, че с времето ще ти мине, ще го забравиш и ще се отдадеш отново, естествено по-предпазливо, но все пак ще се. А до него, не се занимавай хич, няма и смисъл да падаш на нивото, просто си потърси нещо за правене като хоби в свободното време. Боли много, не е лъжа, но с времето се свиква. Когато дойде периода със забравянето, гледай да си около хора винаги, че е криво. Когато изведнъж се опиташ да се сетиш нещо мило, а не можеш дори да си спомниш гласа на някогашния "любим" човек. Кофти е, криво е. Ама се преодолява. А той е боклук, който не ти заслужава даже нокътя. Изневерил ти е с нея? Не е по-добра от теб, той просто е по-лош човек от теб и нея, не се занимавай да й казваш на нея и тя да разбира, нито с него нито с нея, тя не е виновна, че той е глупак и боклук, на него ще му се върне, рано или късно става. И това видях. Ще стане, ник'ва злоба не таи, нито омраза, не си заслужава, явно е достатъчно наказан. Мда. Горе главата. ;д
    Ти не беше тоя дето зарибяваше малки момичета и после късаше с тях подигравателно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си