.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Nikolvasileva
    Guest

Объркана съм... Какво да правя?

Здравейте! Преди година започах да си пиша с едно момче. Минаха два месеца, след което се видяхме. Видях, че има хубави черти на характера с продължение на времето. И започнах да имам симпатии към него.. Нищо повече. Виждахме се след време, пак и пак, и така около 7-8 пъти. Коледната ваканция се виждахме и бях много щастлива. След което започнахме училище(не учим заедно) но той дойде от другия край на софия за да се ввидим за 15 минути, което наистина го оценявам. Имаше ги пеперудите, харесвах го, но изведнъж нещо стана и всякаш за час от секундата просто не чувствахвече същото, което допреди няколко дни чувствах... Объркана съм, той не е направил нещо , за да спра да чувствам това което допреди няколко дни чувствах... Но някак съм супер объркана в момента. Не знам какво да правя. Започвам да си мисля че е било моментна тръпка прсото... Бихте ли ме посъветвали какво да правя? Защото не мога да оставя мещата просто така. (На 15 съм, той е на 17)

това, че си на 15 обяснява нещата, иначе кво да правиш, кажи му не ме кефиш вече, щот не знам кво искам и така

kjbdwkadb
    Guest
    За жалост наистина възрастта тук играе голяма роля.Бъди честна с него,обяснси му как стоят нещата,как се чувстваш и естествено отбележи,че не мислиш,че е той виновен за да има някакъв минимален шанс да запазите добри отношения. Не се спичай..все пак си на 15.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kjbdwkadb Виж мнението
    за да има някакъв минимален шанс да запазите добри отношения.
    Какво предлагаш - да го лъже ли?! И какъв е смисълът?! Да го залъгва, че има някакви чувства към него, за да може да го използва?!
    Цитирай Първоначално написано от kjbdwkadb Виж мнението
    Бъди честна с него,обяснси му как стоят нещата,
    Ако наистина иска да бъде честна, трябва да направи това:
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    кажи му не ме кефиш вече, щот не знам кво искам и така

Свършил ти е цикъла и си се осъзнала.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Ако той е рещил да пораства по бързо е нормално ти да си го усетила това.
    Нормално е и ти самата да си почнала да порастваш и сега всичко ти се струва различно.
    Не се обвинявай различно,но си напрви равносметка какво наистина искаш и дали изощо се цениш

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Ще има много случки в животата ти, когато трябва да можеш да казваш 'не' или да се откажеш от нещо, за сметка на нещо друго. Сигурно и на теб ще ти бъде казвано 'не'. Просто му кажи истината.
    (#) ...thats a cookie...

Супер фен
    Първо мисли с умът си,a не със сърцето си!
    Земи предвид това,което ти казва разумът така никога няма да сгрешиш!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си